סנדוויצ'ולוגיה: צדק חברתי בלחמנייה על אם הדרך

המושבניק שפעם גידל ירקות מרכיב היום סנדוויצ'ים עשירים במחיר מוזל. מה החלום שלו על צדק חברתי ואיך זה שהאיש שמוכר אלפי חביתות בחודש בכלל לא טעם חביתה?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
צדק חברתי בלחמנייה
צדק חברתי בלחמנייה | צילום: אסלן אבגנה
2
גלריה

בשעת בוקר מאוחרת הקהל במקום מורכב בעיקר מחיילים ומשוטרי מג"ב, אבל גם אזרחים לא מעטים שעצרו לרגע להשביע את הרעב על הדרך. לוי עומד מעבר לדוכן עם עוד שלושה עובדים, והמחבתות רוחשות במטבח הפתוח שמאחוריו. השיטה קבועה - לתוך לחמנייה טרייה מוכנסת חביתה שזה עתה טוגנה, ואליה מצטרפים שלל סלטים ותוספות לפי בחירת הלקוח.

לוי. צילום: אסלן אבגנה
לוי. צילום: אסלן אבגנה | לוי. צילום: אסלן אבגנה

"כן, למשל, לאחרונה התחילו לדבר על עליית מחירים במשק, וקצת הפחידו את הציבור. הבעיה היא שהבהלה הזאת סחפה אחריה את רוב הסוחרים - וכמעט כולם העלו מחירים. אנחנו לא מעלים מחירים וגם לא נעלה! אז נכון, יש לנו מלחמות עם ספקים על המחיר, אבל אנחנו נלחמים בשביל הלקוח".

"אני יכול לספר לך על הרבה טעמים - אבל לא על חביתות, כי אני אלרגי לביצים. כשהייתי ילד אהבתי לאכול פרוסת לחם מרוחה בשמן סויה ועליה סוכר".

"העתיד זה כאן, גם אחד מילדי עובד איתי. כנראה שאני כבר לא בגיל המתאים להקים עוד סניפים".

תגיות:
סנדוויצ'ים
/
סנדוויץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף