מנהל ביה"ח זיו בצפת שוקל לקבל את ההצעה להחליף את סדצקי

מנהל המרכז הרפואי זיו בצפת, ד"ר סלמאן זרקא, אישר בתכנית של ליאת רון ברדיו צפון כי הוא שוקל לקבל את התפקיד ולכהן כראש שירותי בריאות הציבור במשרד הציבור

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ד"ר סלמאן זרקא
ד"ר סלמאן זרקא | צילום: אלוני מור
2
גלריה

"מזה כשש שנים אני פועל יד ביד עם הצוות של המרכז הרפואי זיו והשלטון המקומי בצפון, לקידום שירותי רפואה שוויוניים ומצוינים ב'זיו', למען תושבי הצפון", אמר זרקא בפתח דבריו. "הלכנו כברת דרך וכבר רואים את התוצאות, אך טרם הושלמה המשימה".

לדבריו, "פרויקטים רבים קורמים עור וגידים, פרויקטים נוספים נמצאים בתכנון - כל אלה יצמצמו את הפערים מול המרכז וישנו את פניו של המרכז הרפואי זיו לטובת כלל תושבי הצפון, חיילי צה"ל והמטופלים שלנו מכל הדתות והתרבויות".

בהתייחס לאפשרות שימונה לראש שירותי בריאות הציבור, אמר: "אני מבין את גודל אתגר הקורונה ואת צו השעה, אך מנגד בריאות הצפון והפריפריה הם עדיין אתגר לא קטן. אני שוקל את המורכבויות השונות ומאמין שבקרוב אוכל להגיע להחלטה ראויה ונכונה".

"כך או כך", סיכם זרקא, "בכל דרך שאבחר, חשוב לי להדגיש כי בכל אחת משתי המשימות החשובות הללו - אמשיך לשרת אזרחי ישראל במסגרת משרד הבריאות, אחרי ששירתי את החיילים שנים רבות".

יולי אדלשטיין, סיגל סדצקי
יולי אדלשטיין, סיגל סדצקי | צילום: פלאש 90
תגיות:
קורונה
/
סיגל סדצקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף