לאט ובטוח: הירידה באחוז הבדיקות החיוביות נמשכת

מנתוני משרד הבריאות עולה כי ביממה האחרונה אובחנו 5,647 נדבקים חדשים לאחר שבוצעו 52,059 בדיקות. מספר החולים שמצבם קשה עומד על 875, בהם 220 מונשמים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בדיקות קורונה בבית החולים ברזילי
בדיקות קורונה בבית החולים ברזילי | צילום: פלאש 90

עוד עולה מהנתונים כי אתמול בוצעו 52,059 בדיקות, וכי התוצאות של 11.4% מהן היו חיוביות - ירידה של 0.4% בהשוואה לשלשום. כמו כן, מאז חצות 6.4% מתוצאות הבדיקות שבוצעו היו חיוביות.

walla video test11 | צילום:

מנתוני דוח אמ"ן עולה כי ישראל עדיין מהמדינות המובילות במספר המתים ליום מקורונה ביחס לגודל האוכלוסייה, וכי מספר הנדבקים החדשים ליום (ממוצע שבועי) בישראל ממשיך להיות הגבוה בעולם ביחס לגודל האוכלוסייה.

עוד צוין בדוח כי בימים האחרונים מסתמנת ירידה מסוימת בשיעור הארצי של אחוז הבדיקות החיוביות לקורונה. עם זאת, מדגישים באמ"ן, "הערך הנוכחי עודנו גבוה מאוד ומעיד על היקף תחלואה רחב בהרבה מזה המאותר בפועל".

תגיות:
נגיף המרס
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף