שקד על ביטול "הישרדות" לטובת נתניהו: "לה מרמור מאת פרלש"

שרת המשפטים לשעבר צילמה את ילדיה המאוכזבים ליאור ביטול התוכנית הפופולרית לטובת מסיבת העיתונאים. בן כספית: "נתניהו מעולם לא קנה חמוצים בשוק מחנה יהודה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הישרדות VIP
הישרדות VIP | צילום: צילום מסך

בעקבות אורכה החריג של מסיבת העיתונאים, בערוץ 13 הוחלט לבטל את שידור הפרק בתוכנית "הישרדות" שתוכנן להערב. שרת המשפטים לשעבר, איילת שקד, צילמה את ילדיה כשהם מאוכזבים מביטול הפרק, והוסיפה בציוץ בטוויטר: "לה מרמור מאת פרלש" - רפרנס למערכון המפורסם של "לול", בו אורי זוהר מגלם אוהד כדורגל המתאכזב לגלות כי במקום גמר הגביע האנגלי תשודר אופרה.

אמירה נוספת שזכתה להתייחסות ברשת היא התבטאותו של נתניהו כי הוא אוהב לקנות חמוצים בשוק מחנה יהודה. אנשי "מעריב", רון קופמן ובן כספית, הגיבו לדברים. קופמן צייץ: "בשניה שבה הוא אמר שהוא "קונה חמוצים הביתה", בדוק מחניודה, הוא איבד אותי. כמה זמן עוד תימשך הפקעת המסך הזו? מחכים לחתונמי, חדל קשקשת ברשת. הרי אף אחד לא מאמין, כולל המצביעים". כספית השיב: "מעולם לא קנה חמוצים הביתה בשוק. לפחות לא מאז שהוא ראש ממשלה".

תגיות:
רון קופמן
/
בן כספית
/
איילת שקד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף