תוך פחות מיממה: המשטרה איתרה שלוש מסיבות טבע ברחבי הארץ

שתי מסיבות אותרו בשטחים מיוערים בסמוך לבית שמש ואחת בסמוך למושב טל שחר. השוטרים קנסו את המשתתפים, הפסיקו את המסיבות והחרימו את ציוד ההגברה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מסיבת טבע
מסיבת טבע | צילום: אורן נחשון, פלאש 90

המשטרה איתרה הלילה (שישי) מסיבת טבע בה השתתפו עשרות צעירים ביער סמוך לבית שמש. השוטרים הפסיקו את המסיבה ופיזרו את המשתתפים תוך חלוקת קנסות בגין הפרת התקנות. כמו כן, נותני השירות במסיבה נקנסו אף הם והמשטרה החרימה את ציוד ההגברה.

מדובר במסיבת הטבע השלישית תוך פחות מיממה שאותה מאתרת המשטרה. הראשונה, נערכה גם היא בסמוך לבית שמש, והשוטרים שהגיעו למקום סביב שעות הלילה המאוחרות הפסיקו את אותה, קנסו את משתתפיה והחרימו את ציוד ההגברה.

המסיבה השנייה נערכה בסמוך למושב טל שחר בהשתתפות עשרות צעירים. כשהשוטרים הגיעו למקום, המשתתפים החלו להימלט אל היער, המסיבה הופסקה, נרשמו דו"חות לשני התקליטנים ששהו במקום וציוד ההגברה שלהם הוחרם.

תגיות:
משטרה
/
מסיבת טבע
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף