מאיזו מדינה חזרו הכי הרבה מאומתים בקורונה? נתוני משרד הבריאות נחשפים

ההתפרצות המחודשת של הקורונה בארץ הובילה את המשרד לבדוק באילו מדינות רמת הסיכון להידבק בנגיף גבוהה יותר, גם למי שקיבל את שתי מנות החיסון

מתן וסרמן צילום: פרטי
קורונה בעולם (צילום: רויטרס) | צילום:

מאיחוד האמירויות נכנסו ארצה 23 חולים מאומתים, 82.6% מהם היו מחוסנים. בסך הכול בחודש האחרון נכנסו לישראל 215 מאומתים, 54% מהם - מחוסנים.

בתוך כך, פרויקטור הקורונה, פרופ' נחמן אש, אמר הבוקר בגל"צ כי לדעתו "בתחילת השבוע הבא נגיע למדד שקבענו לחובת עטיית מסיכות. מקווה שיהיה שינוי במגמה, אבל אני לא רואה שזה יירד. כרגע זו המלצה, רצינו לתת לאנשים להתרגל לחובה".

בתוך כך, משרד הבריאות עדכן כי מאתמול אובחנו 138 חולי קורונה נוספים, כך שמספר החולים הפעילים עלה ל-680 ואחוז הבדיקות החיוביות עומד על 0.3%. כמו כן, ישנם 26 חולים שמצבם קשה ו-18 מונשמים. על פי הנתונים, ישנם מעל ל-30 אלף נדרשי בידוד ביתי ובבתי החולים לאשפוז כללי ישנם 48 חולי קורונה מאושפזים, שכ-77% מתוכם אינם מחוסנים, ובהם גם ילדים.

תגיות:
קורונה
/
חיסון לקורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף