הרב קנייבסקי פסק כי על תלמידיו להתחסן מפני קורונה

מנהיגי הציבור החרדי, הרב גרשון אדלשטיין והרב חיים קנייבסקי, פרסמו פסק לפיו על כל התלמידים והתלמידות בגילאים 12-16 להתחסן נגד הנגיף בשל החשש מהתפרצות מחודשת

אנה ברסקי צילום: פרטי
נפתלי בנט קורא לבני נוער להתחסן נגד הקורונה (צילום: עומר מירון /לע"מ) | צילום:

כזכור, אתמול פרסם ראש הממשלה נפתלי בנט סרטון, בו קרא לבני הנוער להתחסן נגד הקורונה במהרה, והסביר: "תוקף החיסונים עומד לפוג בקרוב, אנחנו במירוץ נגד הזמן, צאו להתחסן לפני שלא תוכלו".

"זן הדלתא מאוד מדבק ופוגע בעיקר בכם", כך אמר ראש הממשלה, "יש חלון קצר של 11 ימים, לא ישארו חיסונים זמינים לכולם". בהודעתו מסר כי התאריך האחרון לחיסונם של בני הנוער נקבע לתשיעי ביולי, לאחריו יקבלו את מנת החיסון השניה, שלאחריה – "יפוג תוקפם של כל החיסונים שיש לנו במלאי".

לבסוף, סיכם: "אנחנו לא רוצים להטיל על אף אחד שום מגבלה – לא על מסיבות, לא על טיולים, לא קפסולות. צאו כדי שיהיה לנו קיץ נפלא, בלי סגרים ובלי הגבלות".

תגיות:
הרב קנייבסקי
/
חיסון לקורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף