האם ישראל בדרך לסגר נוסף? דיווח: הממשלה צפויה לדון בהחרפת ההגבלות

לפי דיווח של חדשות 13, בכירים בקבינט הקורונה מבינים כי בעקבות העלייה בתחלואה, יהיה צורך בהערכת מצב בה תציג הממשלה נקודת בלימה למגיפה, שאחריה יחולו הגבלות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
המשטרה אוכפת את הנחיות הסגר בתל אביב (צילום: אבשלום ששוני) | צילום:

הבכירים הבהירו כי הם מקווים שמהירות ויעילות מבצע מתן החיסון השלישי ימנעו ממגבלות נוספות לשוב לחיינו, אך מנגד הביעו חשש לפיו מאות רבות של חולים קשים יגרמו לעומס רב מדי על בתי החולים. לפי ההערכות, קביעת "נקודת הבלימה", תהיה שקופה לחלוטין לציבור.

במסגרת השיחה אמר בנט כי "המצב טוב אבל צריך להגביר את הקצב. צריכים שהקצב היומי יהיה פי 5 ממה שעכשיו. אזרחי ישראל חייבים לצאת להתחסן. החיסון פשוט עובד ומציל חיים. היעד שלנו הוא לחסן את כולם עד סוף החודש. זה שאפתני, אבל אפשרי".

כזכור, מבצע החיסון של בני 60 ומעלה במנת חיסון שלישית נגד קורונה החל ביום שישי האחרון, כאשר הקופות פתחו את האתרים והאפליקציות להזמנת חיסון שלישי לבני שכבת הגיל המתאימה שחלפו חמישה חודשים מאז שקיבלו את החיסון השני.

תגיות:
קורונה
/
סגר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף