"מרגישה שאני מתה": עירית קפלן חלתה בקורונה והתאשפזה כשהיא במצב קשה

בית החולים איכילוב כתב בחשבון הטוויטר שלו כי השחקנית המצליחה לא התחסנה, וממיטת חוליה זעקה: "קשה לי לנשום, אני מאבדת כוחות, זה ייסורים אמיתיים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עירית קפלן בבית החולים איכילוב
עירית קפלן בבית החולים איכילוב | צילום: דוברות איכילוב

השחקנית עירית קפלן התאשפזה היום (רביעי) במחלקת קורונה בבית החולים, כשמצבה מוגדר קשה, כך הדיע בית החולים איכילוב, בו היא שוהה.

בית החולים כתב בחשבון הטוויטר שלו שקפלן, אשר לא התחסנה נגד הנגיף, "זעקה ממיטת חוליה: 'אני מרגישה שאני מתה. קשה לי לנשום, אני מאבדת כוחות, זה ייסורים אמיתיים. אין צעד בלי תחושת חנק'".

עוד הוסיפה: "אני פחדתי להתחסן בגלל מחלה אוטואימונית שאני סובלת ממנה ופחדתי שהחיסון יעורר אותה. ניסיתי לקבל ייעוץ ולא ממש קיבלתי תשובות, ובדיעבד זו הייתה טעות כי שום דבר לא משתווה למחלה הארורה הזאת. היא נשכנית ולא צפויה. אל תזלזלו בקורונה, כל מי שעוד מתלבט שישקול בשנית- לכו להתחסן!".

קפלן, שחקנית תיאטרון וקולנוע מצטיינת, קיבלה בשנת 2009 את פרס אופיר לשחקנית הראשית הטובה ביותר בסרט "סיפור גדול", וזכתה בפרסים שונים על מגוון תפקידיה בתאיטרון.

תגיות:
איכילוב
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף