שיא תחלואה יומי בקורונה בצ'כיה, חשש מהתפרצות נוספת ביפן

הקורונה לא תיגמר יחד עם שנת 2020 ומדינות רבות בעולם עדיין מתמודדות עם נתוני תחלואה שעולים מדי יום. בגרמניה, כמעט אלף מתים ביממה האחרונה

לוגו reuters צילום: רויטרס
ממתינים בתור לקניות בצ'כיה בזמן קורונה
ממתינים בתור לקניות בצ'כיה בזמן קורונה | צילום: REUTERS/David W Cerny
2
גלריה

בבריטניה, שם הוחלט להרחיב את ההגבלות בניסיון לעצור את העלייה בתחלואה במדינה, נרשמו ירידות חדות במדדי המניות בבורסה של לונדון.

בצ'כיה אובחנו ביממה האחרונה 16,939 בני אדם, מה שמהווה שיא מאומתים יומי חדש, לפי משרד הבריאות המקומי. מספר המדינות במדינה גם הוא המשיך לעלות ב-24 השעות האחרונות ועומד כעת על 11,580.

ממתינים בתור לקניות בצ'כיה בזמן קורונה
ממתינים בתור לקניות בצ'כיה בזמן קורונה | צילום: REUTERS/David W Cerny

ברוסיה דיווחו השלטונות על 27,474 מקרי קורונה חדשים במדינה, כאשר 6,566 בני אדם נדבקו בבירה מוסקבה. עד כה נדבקו בנגיף 3,159,297 בני אדם במדינה, בנוסף ל-57,019 קורבנות שמתו מאז פרוץ המגפה, מתוכם 593 ב-24 השעות האחרונות.

גם במזרח מספר החולים ממשיך לעלות, כאשר ביפן דווח כי התגלו שישה מקרים חדשים של המוטציה שהתגלתה לראשונה בבריטניה. כל המקרים התגלו באזרחים יפנים ששבו למדינה מבריטניה. בנוסף, בפעם הראשונה מאז פרוץ המגפה אובחנו בטוקיו למעלה מ-1,000 חולים בתוך 24 שעות. מושל טוקיו צוטט כשהוא מעלה את החשש מפני התפרצות בלתי נשלטת של נגיף הקורונה בעיר.

בגרמניה, 32,552 בני אדם אובחנו כחיוביים לנגיף הקורונה ב-24 השעות האחרונות, כך שכעת נדבקו במגפה 1,791,373 בני אדם מאז פרוץ המגפה במדינה. בנוסף, מספר המתים היומי ממשיך להיות גבוה במיוחד, כאשר ביממה האחרונה מתו 964 בני אדם נוספים כתוצאה מהידבקות בנגיף.

תגיות:
חיסון
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף