"'הכלה מאיסטנבול' נכתבה עליי": פארוק הישראלי חושף סיפור חיים מרתק

ז'קו חזן, שמעלה עם רנין מסרי את "לדינו אלה טורקה", מופע מחווה לסדרה הטורקית, מדבר על דמיון בין הסיפור שלהם לטלנובלה הפופולרית וחוזה עתיד קודר ללדינו

דודי פטימר צילום: דודי פטימר
מפגש עם ברקאי הרדל כוכב "הכלה מאיסטנבול" בקניון TLV | צילום:

"הסדרה 'הכלה מאיסטנבול' כמו נכתבה עליי ועל סיפור חיי", חושף הזמר והפייטן הישראלי-טורקי ז'קו חזן" מושבניק מבית חנן. "באתי מאיזמיר ממשפחה אמידה. הייתי מאוד מפונק, וכמו פארוק בוראן (הדמות הראשית ב'כלה מאיסטנבול') גם אני הייתי רומנטיקן ואחד שמתאהב בקלות. אנשים אומרים שלא רק הסיפור והרקע שלנו דומים, אלא גם המראה שלנו".

"ואני גם מכיר את סורייה הישראלית: רנין מסרי", מוסיף חזן. "היא מופיעה איתי כעשור בכמה פרויקטים מוזיקליים, וכמו סורייה, גם היא באה ממשפחה לא אמידה וחלמה להיות זמרת, למורת רוחם של הוריה, שטענו שזה מקצוע לא מכובד. אבל היא בכל זאת הפכה לזמרת, והמשפחה של בעלה לא קיבלה אותה ולא מדברת איתה עד היום. ממש כמו הוריו של פארוק ב'הכלה מאיסטנבול'".

תגיות:
טורקיה
/
הכלה מאיסטנבול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף