כימיה 1, איבה 0: כוכבי The Who התעלו על הסכסוך והוציאו אלבום מעולה

פיט טאונסנד ורוג׳ר דאלטרי, שני היסודות של להקת "המי", לא מתקשרים ביניהם כבר שנים, ועדיין הוציאו אלבום משותף שמזכיר את הימים הגדולים שלהם

שי להב צילום: אלוני מור
the who
the who | צילום: עטיפה

פיט טאונסנד ורוג׳ר דאלטרי לא מוכנים לשהות יחד באותו חדר. על שיחה ממשית ביניהם אין מה לדבר כבר שנים. אפילו על הבמה, שאותה הם נאלצים לחלוק לא מעט, הם מקפידים לא ליצור קשר עין. “כשרוג׳ר על הבמה, הוא לא יכול לפעמים להתאפק מלהסתכל עליי", התלונן דאלטרי לאחרונה בראיון משותף (ונפרד) שלהם במגזין "רולינג סטון". “זאת התגרות". “פיט לא ממש זוכר את מילות השירים", דאלטרי קיטר חזרה, “ולא זוכר את האקורדים. קשה לו לשנות את ההופעה תוך כדי תנועה". בקיצור, הגיהינום הוא הזולת. אבל מה לעשות שהשניים האלה הם חבריה החיים היחידים (ולנצח המרכזיים) של The Who, אחת מלהקות הרוק הגדולות בהיסטוריה (ולטעמי הגדולה מכולן). להקה שההופעות שלה הן עדיין סחורה חמה ברחבי העולם.

ועכשיו, באופן מדהים למדי, הם משגרים אלבום חדש לגמרי (שנקרא "Who"). ראשון זה 13 שנים. ושני בלבד במהלך 37 השנים האחרונות. איך שני אנשים שלא מתקשרים ביניהם מוציאים אלבום משותף? באמצעות האו"ם. לכל אחד היה מפיק מוזיקלי משל עצמו, ושני המפיקים דיברו ביניהם והעבירו מסרים והנחיות.

תגיות:
The Who
/
מוזיקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף