האחראי על משרד המודיעין בממשלה התייחס גם ליו''ר האופוזיציה והביע חשש מסיטואציה בה "ההגה הביטחוני והמדיני של ישראל יהיה בידיים חסרות הניסיון שלו. ראינו עד כמה הוא שטחי, על הסכם הגרעין הראשון הוא אמר שהוא טוב, בלי לקרוא אותו. על החיסונים אמר שיגיעו חמישה, אז בידיים האלו נפקיד את המדינה?".
כהן אינו משמש רק כשר, אלא מונה לאחרונה להיות יו''ר מטה הבחירות של הליכוד. בעקבות כך, אמר כי "הפעם אנחנו רוצים שתהיה הכרעה ברורה, אנשים כבר עייפים. אנחנו נמצאים פעם רביעית בתוך שנתיים במערכת בחירות, אז יש לנו ידע והצוות כבר קיים, אבל אני מחכה שהבחירות יהיו מאחורינו".
מתקווה חדשה נמסר: "הליכוד שולח בריונים להפעיל אלימות ולפוצץ כנסים של גדעון סער ותקווה חדשה. ההתבטאויות המפלגות של אלי כהן הן המשך ישיר בקמפיין השיסוי והאלימות של נתניהו. את שיטות הפעולה הפסולות האלו נחליף בעוד שמונה ימים בקלפי".