אוריאן וסיון שתי שפיות צעירות ומבטיחות פותחות את ליין הסדנאות שלהן. בסדנאות שלהן ניתן ללמוד מגוון טכניקות של בישול על בשרים, שיטות הכנה, הגשה, והרכבה של מנות ייחודיות.

יפה בלבן: מה חשבנו על הפיצות החדשות של פאפא ג'ונס?

סדנת דגים שמראה איך אפשר להכין דגים במגוון רחב של צורות, מדגים נאים עד למופלטת דגים וקינוחים מיוחדים וסגנון איטלקי שבו לומדים להכין פסטות מאפס, הרכבת טעמים פיצות ומגוון רחב של טעמים.

השפיות אוריאן וסיוון (צילום: ללא קרדיט)
השפיות אוריאן וסיוון (צילום: ללא קרדיט)

הן מביאות את כל התשוקה והיצירתיות שלהן לאוכל ומלמדות איך להפוך לשף פרטי במטבח שלכם.

למעקב אחר לוח סדנאות אינסטגרם: sivannassy ו-Oryan_shmil.

מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)
מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)

מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)
מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)

מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)
מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)

מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)
מתוך סדנת האוכל (צילום: ללא קרדיט)