צוות eco life, מגזין הסביבה והחברה של eco99fm, הזמין השבוע TAKE AWAY בריא ממסעדת "zuppa" בתל אביב, המציעה לכם מבחר של מרקים וסנדוויצ'ים, גם לקהל הצמחונים והטבעונים.



מה קיבלנו:


מנות ראשונות:


מרק עדשים הודי


מרק זוקיני צח


מרק ירקות כתומים


מרק גולש


המנות מוגשות בליווי כל מה שיהפוך את המרק שלכם לארוחה מלאה:


שקדי מרק, קרוטונים, אטריות, גבינת פרמז'ן ושמנת חמוצה.



מנות עיקריות:


סלט סלמון צרוב – סלט סלמון צרוב בתבלינים ואצות, חסה, שעועית ירוקה אסייתית, אטריות שעועית, בייבי בוקצ'וי, אבוקדו ומקלוני קצח.


סנדוויץ' טבעוני – מבחר ירקות צלויים וטריים, טפנד זיתים, חצילים קלויים, פיצוחים ועלים ירוקים.


סנדוויץ' חזה עוף – איולי עשבי תיבול, חרדל אגוזים, כרוב ביין אדום, חסה, עגבניה ובצל כבוש.



קינוחים:


פונדנט שוקולד






איך היה:



אריזות - כל המנות הגיעו באריזות קרטון או נייר הניתנות למחזור.



גודל המנה:


המרקים מגיעים בשלושה גדלים לבחירה, גדול, בינוני וקטן, הסנדוויצ’ים גדולים ומשביעים והקינוח מספיק לשני אנשים לא גרגרנים במיוחד.



טריות:


הטריות הורגשה בכל המנות. המרקים הגיעו חמים וצלחו את הנסיעה מתל אביב להרצליה, גם סנדוויץ' העוף הגיע חם.



המנות האהובות:


שתי המנות המנצחות פה אחד ע"י הטועמות: בעזרת המנות הראשונות, מרק הגולש היה המנצח הגדול, ואפילו זכה לכינוי "גולש הכותרת".


בגזרת המנות העיקריות, סנדוויץ' העוף היה המנצח, בעיקר בזכות המרכיב המקורי – כרוב ביין אדום.



מחירים:


ראשונות: 22-60 שקלים תלוי בגודל המנה


עיקריות: 36-42 שקלים


קינוח: 13 שקלים



ארוחה לא יקרה יחסית, מנות משביעות, גדולות וטריות, שמתאימות מאוד לימי החורף הקרים.