מנות מוקפדות ופרזנטציה יפהפייה: אדום הוא לא רק שם של צבע

חומרי הגלם טריים, הפרזנטציה יפהפייה והסלטים מקוריים וטעימים במיוחד: אל תפספסו את מסעדת "אדום" בביקורכם הבא בירושלים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אוסבוקו עגל ב"אדום"
אוסבוקו עגל ב"אדום" | צילום: יח"צ
3
גלריה
אוסבוקו עגל ב"אדום". צילום: יח"צ
אוסבוקו עגל ב"אדום". צילום: יח"צ | אוסבוקו עגל ב"אדום". צילום: יח"צ

האמת היא שגם האוכל ב"סטולרו" לא רע, ובכל אופן, הוא טוב בהרבה מהאוכל המוגש בדרך כלל ב - מונח מעליב לפניכם - "מסעדות חוף". לא כל המנות טובות, ואי אפשר לומר שיש ב"סטולרו" מנות שהיוו השראה, כאלה שתחזרו לשם "בזכות האוכל", אבל הן בהחלט ראויות, נעימות ואפילו, בהכללה, טעימות.

המנות העיקריות הוגשו בסמיכות למנות הראשונות, בלי שיהיה מרווח ביניהן, דבר שהעיד על החובבנות ברמת השירות. לאורך הארוחה נתקלנו במלצרים זעופי פנים למדי, צעירים שרק רוצים לסיים משמרת. לא נשאלנו, ולו פעם אחת לכל אורך הארוחה, אם האוכל ערב לחכנו. וחבל, היינו מחמיאים.

סטולרו. צילום: יח"צ
סטולרו. צילום: יח"צ | סטולרו. צילום: יח"צ

“סטולרו”, אליעזר פרי 14, תל אביב, 077-9800400‏

תגיות:
ירושלים
/
ביקורת מסעדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף