Chef to Table - לא תגיעו למסעדות? המסעדות יגיעו אליכם!
הקורונה שינתה את המצב והפכה את היוצרות. בימים כתיקונם היינו מתלבשים יפה ויוצאים לאכול בבית התאילנדי, או מנסים להזמין מקום ברשימה הארוכה לOCD או מתפנקים על דרינק על הבר של מלגו ומלבר. 
אמנם השמועות רומזות שבקרוב נוכל להתחיל לעשות את זה שוב אבל גם המצב הכלכלי וגם החשש מריכוזי קהל, כנראה יגרמו לנו לחשוב שוב אם באמת לצאת (למרות שאני כנראה אהיה הראשונה שתמצאו על הבר עם דרינק ומשהו טעים).
לאור המצב התאגדו כמה מהשפים המובילים והחליטו שאם הלקוח לא מגיע למסעדה - המסעדה תגיע אליו!

הפרוייקט שולח אליכם בעצם, ערכה להכנה ביתית של מתכונים מוכרים של השפים. כל אחד מהשפים העניק 2 מתכונים קרובים לליבו להכנה ביתית, צילם את כל שלבי ההכנה לצד וידאו הדרכה של כל שף בו מסביר על חומרי הגלם ועל אופן הכנת המתכון, כאשר בכל חבילה יש חומרי גלם מעולים, מהספקים של השפים, ארוזים למתכון החל מבשר, דגים וירקות ועד לתבלינים ורטבים בכמות מדויקת לפי המתכון אותו שיתפו השפים. 
השפים המשתתפים בפרוייקט: רז רהב (ocd), יריב מלילי (בית תאילנדי), תומר טל (גורג׳ וג׳ון), שיראל ברגר (opa), מושיקו גמליאל (בר 51), מוטי טיטמן (מילגו ומלבר), טום אביב (קוקו במבינו), נוף עתאמנה.

CHEF TO TABLE (צילום: אפיק גבאי)CHEF TO TABLE (צילום: אפיק גבאי)

לאכול אוכל מוקפד בלי ללכת מסעדה
כל הרעיון הוא שתוכלו להנות ממנות של שפים אהובים, בעלות הרבה יותר נמוכה, בלי לעשות קניות או לעמוד בתור או להזמין מקום.
אז שימו סינר ובואו נבשל.
אז מה מציעים השפים?

דגים
ברוסקטה דג נא - חציל קלוי, חציל מקורמל, צ'ילי, ג'ינג'ר וכוסברה ( מושיקו גמליאל)
פילה דניס, עגבניות שרי, אספרגוס, אפונה טרייה וקציפת ארטישוק ירושלמי מותסס  (רז רהב).
פילה לברק צלוי, ברוקולי, שעועית ירוקה, תרד ואפונת שלג,  יין לבן, לימון וזעתר (תומר טל )
פלה נן תאו תייאו, דג לברק מאודה, רוטב פולי סויה מותססים, גינגר וסלרי ( יריב מלילי )

בשר
רצועות שייטל בקארי ( טום אביב )
קבאק סארמסי, קישואים ממולאים (בשר צלעות בקר) מהמטבח הטורקי (נוף עתמנה)
נאד פאד פיקנג פה, רצועות סינטה, גאנגל קארי, חציל תאילנדי ( יריב מלילי )

עוף
פסטה פנה, ציר עוף וחמאה, עוף מפורק, אפונה, לבבות ארטישוק,שומר טארגון וזעתר(מושיקו גמליאל)
העוף המושלם, ממולא בחיטה, פטרוזליה וצימוקים במרינדת אריסה ודבש (מוטי טיטמן)

פסטה
פטוצ'יני כרישה ותרד (טום אביב)

צמחוני
כרוב אפוי בתנור, יוגרט כבשים, סחוג ביתי ומרווה. (מוטי טיטמן)
ריזוטו קולורבי, ביצה רכה, רוטב בר ברלאן וגרניום. (רזי רהב)
סלט קולורבי ולפת צלויים, גבינת פטה ותבלין דואה. (תומר טל)
שורש סלרי בציר תות פקיסטני - תות עץ פקיסטני, זעתר, לימון  ( שיראל ברגר )
גולדן ברי שרוף, ליים כבוש, אבוקדו וכוסברה. ( שיראל ברגר )

מתוק
כנאפה (נוף עתאמנה)

מאחורי הפרויקט עומדים היזם יאיר בקייר, יזם התוכן והקולינריה המוביל בתחומו והאיש מאחורי המסעדות האגדתיות ״הרברט סמואל״ ו״קלארו״ ודורון בנבנישתי יזם נדל״ן ולייף סטייל וחברת אמריקן אקספרס וחברת Mud Hous 
הניו- זילנדית של חברת דרך היין.

טווח המחירים: 49-120 ש״ח למנה זוגית כולל משלוח!
אזורי המשלוחים: חלקים נרחבים בגוש דן והשרון
להזמנות: www.cheftotable.co.il