חדש דיאלנה שוק הכרמל -בית אוכל חדש בשוק הכרמל של השף רונן דברת בלוך
אחרי שפתח את  דיאלנה בשוק מחנה יהודה הירושלמי - חוזר דברת בלוך גם לשוק הכרמל בתל אביב לרחוב השומר. 
בדיאלנה יציעו מגוון צנוע אך מדויק של שש מנות שיתחלפו מדי שבוע ויוגשו אך ורק בפרנה שמנמנה ולוהטת: עופות שלמים שנצלו בטאבון במרינדה 24 שעות משולבים בכרישה שום ירוק ופלפל חריף 45 ₪ / רשליקה בשר לוקוס על הסכין, כוסברה, אריסה, שום קצוץ דק 45 ₪ / נתחי לחי עגל שבושלו 5 שעות לפני ברוטב סמיך של ציר בקר, גרגירי חומוס וארטישוק 49 ₪ / אסאדו עצם במעשנה מפורק ובושל בציר בקר ונגיעות חריפות 49 ₪ שקדי עגל ולבבות בקר על אש גלויה ובושלו ברוטב 69  /מנה צמחונית מתחלפת
לצד כל המנות, יוגשו סלטים שמיוצרים במקום,  כמו כן יציעו  צייסר ערק עלית 10 ₪ בלבד.
דיאלנה תל אביב ,השומר 1 שוק הכרמל
א-ג 11:30- 18:00 ד-ה 11:30-20:30 ו 11:30-16:30
יש אפשרות משלוחים דרך תן ביס

דיאלנא (צילום: נועם פריסמן)
דיאלנא (צילום: נועם פריסמן)

עסקיות ותפריט משלוחים בשיינע
השף אסף גבאי, פותח לראשונה את שיינע לעסקיות צהרים וגם משיק תפריט משלוחים שמביא הביתה את שיינע בגרסת קז'ואל.
העסקיות יכללו מנות ראשונות ועיקריות במחיר של המנה העיקרית בשעות 12-16, המשלוחים יהיו לאורך כל היום, טייקאווי אפשר יהיה לאסוף עד 17.00 .
מנות לדוגמא: מטיאס 28 ₪ ; ציזיקי 26 ₪ ; איקרה 28 ₪ פלפלים חריפים שרופים 22 ₪ ; פסטייה דגים 48 ₪ ; פילה לברק, ירוקים ואורז אסור, חמאה ויין לבן 98 ₪ ; מולים וצ'יפס 82 ₪ ; פיש בורגר, איולי, צ’יפס  68 ₪; שיפוד דג ים, עגבניות מגי שרופות ופלפל חריף 88 ₪ ; פילה דג מטוגן, תפו"א ראטה, רוטב טרטר 78 ₪ פילה לברק, ירוקים, יוגורט באפלו 112 ₪ ; ספגטי פירות ים אלי אוליו, ציר דגים 112 ₪
נחלת בנימין 59 | 03-5627143
שעות פתיחה: ראשון-שישי צהרים מ 12.00 עד 16.00 | ערב מ 18.00 עד אחרון הלקוחות

מולים וצ'יפס בשיינע (צילום: יחצ)
מולים וצ'יפס בשיינע (צילום: יחצ)

מקדונלד׳ס ישראל, מציגה סדרה חדשה של ארוחות - ״ביג אסיה״: מוצרי המבורגר, צ׳יקן וקינוחים בטעמי המזרח הרחוק.
המוצרים החדשים  בסידרה : ביג טוקיו -המבורגר ריב-אנטרקוט עם פטריות מטוגנות ברוטב ברביקיו אסיאתי
ביג קופנגן- המבורגר ריב-אנטרקוט עם פלחי אננס מתקתק צ'ילי ורוטב רויאל
ביג מומבאי- קראנצ'י ציקן ברוטב איולי קארי וחמוצים
בנוסף יוצעו ללקוחות גם קינוחים חדשים: גלידה פיצוץ עם שבבי קוקוס ופרימיום שייק בטעם קוקוס
מחיר ארוחות, הכוללות שתיה וצ'יפס: 54-59 שקלים

מקדונלדס TLV (צילום: יוני רייף)
מקדונלדס TLV (צילום: יוני רייף)

מסעדת הטרקלין משיקה תפריט עסקית בשעות הערב
לאור התקופה החליט המסעדן יוסי בן אודיס להגיש עסקית משתלמת בשעות הערב. כך, במחיר המנה העיקרית תיכלל גם המנה הראשונה ולצידם ניתן להזמין כוס יין במחיר משתלם מהיקב הפרטי של המסעדה- שאטו דה גליליי.   
בין המנות שבתפריט: קרפצ'יו סינטה מיושנת עם רוקט ופרמזן; סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר בקר; פטה כבד עוף בריבת בצל ויין אדום; סטייק קצוץ ברוטב יין אדום; סינייה טלה; סטייק רוקה;  נתחי פרגיות צלויים על לחם ועוד. כוס יין של יקב שאטו דה גליליי- 28 ₪
התפריט יוגש א'-ד' ובשבת משעה 18:00
היכל התלמוד 4, תל אביב יפו, ישראל 03-566-0013

עיסקית ערב בטרקלין (צילום: אפיק גבאי)
עיסקית ערב בטרקלין (צילום: אפיק גבאי)

פסאטל פותחת את המרפסת לתפריט שיפודים
בימים אלה משיק השף קובי בכר ממסעדת פאסטאל,  ערב קונספט חדש בימי שני – "ארוחת שף על שיפודים". משעה 18:00 בערב תוכלו למצוא אותו עומד על גריל מיוחד שהציב במרפסת המחודשת ורוקח מנות מיוחדות במחירים נגישים כשכל זה עטוף במוזיקה שמחה לצד מגוון יינות מבעבעים בכוסות.
בתפריט:בצל ירוק, פטה צאן ויניגרט לימון שרוף / תירס גילי, חמאה ועירית /  כבד עוף, פטרוזיליה, סלרי בצל סגול ומשמש אוזבקי  / קבב טלה, חמאת עגבניות, פרנה, עשבי תיבול ופיסטוקים / תמנון ויניגרט חם של צלפים, שום ועשבי תיבול / סלמון ואורז פרסי / שיפוד אננס ולמון גראס ועוד
שדרות שאול המלך 27, תל אביב https://www.pastel-tlv.com/

'נפוליאון' – פטיסרי ובולונז'רי בסגנון פריזאי חדש בירושלים
איש העסקים לורנט לוי, הבעלים של מתחם כיכר המוזיקה, הקים פטיסרי חדש במתחם שכולו באווירת פריז, עם '130 מ"ר  וכ-48 מקומות ישיבה בחלל המרכזי הפנימי ועוד כ-40 מקומות ישיבה בחוץ. המקום מעוצב בסגנון הפטיסרי הפריזאי המוכר PAUL ומותאם לתקופת הקורונה ומאפשר שרות עצמי - גם לקחת טייק אווי וגם להזמין מנות ולשלם באמצעות אפליקציה או באמצעות מסך טאץ' סטרילי שנמצא במקום. בכניסה למקום, ממדרחוב נחלת שבעה, מוצבות ויטרינות ובהן כריכים, סלטים, קינוחים בעבודת יד, סושי, קישים, לביבות צרפתיות, מבחר מאפים ועוד. בנוסף מספק המקום גלידות בייצור עצמי, קרפ צרפתי ועוד הפתעות, הכל פרי ידה של שף  הגר קטני. כלל המוצרים ארוזים בחומרי אריזה ממוחזרים כשרובם מחומרים מתקלים, כולל הסכום, הצלחות והקערות, כחלק מתפיסתו של לורנט לוי לשמור על הסביבה.

נפוליאון פטיסרי (צילום: אופיר אברהמוב)
נפוליאון פטיסרי (צילום: אופיר אברהמוב)

סניף שכולו משלוחים לרשת Frame Chef & Sushi Bar 
רשת מסעדות Frame Chef & Sushi Bar מתרחבת עם סניף חדש ונוסף בתל אביב המיועד למישלוחים וטייק אווי.
הסניף החדש ממוקם ברחוב המסגר תל אביב והוא מציע שולחן בר גדול עם כיסאות בר, ממנו ניתן יהיה להזמין טייק וואיי ומשלוחים ישירות מהמקום. הסניף מעוצב בהתאם לשפה העיצובית של שאר סניפי הרשת, עם הצבעוניות המאפיינת את הלוגו: שחור, עם נגיעות של לבן בשילוב עץ טבעי. קיר המסעדה מבחוץ מחופה כולו עץ ומשלב בר וכיסאות, סביבו אפשר יהיה לשבת ולנשנש. בסניף, ניתן יהיה להנות מהמגוון העשיר של התפריטים כולל מנות חדשות, בהן  ליין הפוקי .
 סניף משלוחים פריים אורבן – המסגר 38 תל אביב, טלפון: 03-6498080 שלוחה 3

פריים סניף משלוחים (צילום: דרור ורשבסקי)
פריים סניף משלוחים (צילום: דרור ורשבסקי)

***
יאקימונו הילטון  תל אביב הכשרה יוצאת לראשונה בשירות משלוחים עד  הבית!
המשלוחים יבוצעו באמצעות שירות המשלוחים Wolt ויהוו פיתרון גם לקהל שומרי  הכשרות.
תפריט עסקיות א'-ה' 12:30-16:00
יאקימונו הילטון  תל אביב – רחוב הירקון 205 ת"א .
***