מסעדות "רופטופ" ו-"הפי פיש" יארחו את השפים מאיר אדוני, אביב משה ורן שמואלי
מלון הלייף סטייל היוקרתי ממילא מציע חבילות תרבות וקולינריה לחופשת אוגוסט.
שבוע הקולינריה שיערך ב- 10-15/8/20 יכלול סדנאות שף, סדנאות יין וארוחות עם שפים אורחים ממשיכים מסורת מפוארת של אירועי שפים מובילים מהארץ ומהעולם. השף אושרי זעפרני, שף מלון ממילא, והשפית סימון שפירו, השפית בפועל של מסעדת רופטופ, יארחו וייצרו לצד השפים האורחים במהלך שבוע הקולינריה. רן שמואלי יתארח ב-11/8 במסעדת רופטופ (מחיר: 350 שקלים לא במסגרת החבילה הקולינרית). אביב משה יתארח במסעדת הפי פיש ב- 13.8 (מחיר: 250 שקלים לא במסגרת החבילה הקולינרית).
חבילת אמצ"ש בשבוע הקולינרי (10-13/8/20) כוללת 2 לילות על בסיס לינה וארוחת בוקר, ארוחת שף ברופ טופ ותכני התרבות. אמצ"ש- 3950 ₪/ סופ"ש- 4150 ₪.
לצד כל אלו יציע המלון שבוע יוצרים בו ניתן יהיה להנות מלינה וארוחת בוקר וכוללת ארוחת שף ותכני תרבות כגון מעגל מתופפים, PAINT PARTY ,סדנת צילום, מופע סטנדאפ עם  נדב אבקסיס וארוחת שף עם מאיר אדוני במסעדת רופטופ ב-18.8 ( 375 שקלים).

השפים המארחים של מלון ממילא (צילום: דניאל לילה)
השפים המארחים של מלון ממילא (צילום: דניאל לילה)

רשת Frame Chef & Sushi Bar משיקה את קולקציית הבאנז.
הרשת מתחדשת עם מנות כגון: באן בורגר מובחר 300 גרם- לחמניית באן אסיאתית ומאודה במקום משלבת קציצת בקר מובחר טרי עם תוספות. 65 ₪ באן אסאדו - נתח אסאדו בקר, איולי שום, אורוגולה, מוגש עם חמוצים יפניים. 68 ₪ / באן טופו מטוגן - משלב רוטב איולי ועלי ארוגולה. מחיר: 48 ₪ באן טבעוני- לחמניות מאודות עם פטריות פורטבלו חמות ברוטב טריאקי, אורוגולה ואטריות שעועית קריספיות. מוגש בליווי חמוצים יפניים. 48 ₪ /רול בומביי - נתחי פרגית בתיבול קארי אדום, מגוגל בנאן הודי עם חסה, עגבניה ומלפפון חמוץ בליווי עם תוספת לבחירה: אורז, אורז תאילנדי, פירה, סלט ירוק. 76 ₪ / רול חזה עוף- חזה עוף בג'ינג'ר מגולגל בנאן הודי עם עגבייה חסה וממרח אבוקדו יפני עם אורז הודי. מחיר 69 ₪ ועוד לצד קוקטיילים חדשים.

אגאדיר משיקה המבורגר קטוגני
אגאדיר השיקו המבורגר תואם תזונה קטוגנית – המבורגר קיטו. המבורגר הייחודי אשר מושק ברשת יוגש בלחמניה ייחודית המבוססת על קמח שקדים וללא סוכר כך שמתאימה גם לסוכרתיים ומכילה בסך הכל 7 גרם של פחמימות. הקציצה היא אותה קציצה מוכרת רק בנויה יותר לגובה ופחות שטוחה ולכן יותר עסיסית בעיננו. התוספות  הן בהתאם: בייקון טלה מעושן, ביצה וגבינות שמנות. 
אנחנו מאנו את השילוב טעים במיוחד, הלחמניה מעט קטנה אבל כל המנה עצמה הייתה עסיסית ומלאת טעמים.
לחמנית קיטו, על בסיס קמח שקדים שתי קציצות 110 גרם, בייקון טלה, חסה,בצל סגול וחמוצים. - 69 שקלים
https://agadir.co.il//


המבורגר קטו של אגאדיר (צילום: איתי וקסמן)
המבורגר קטו של אגאדיר (צילום: איתי וקסמן)

קיץ 2020  ברשת גלידריות אנדריי
רשת "גלידריות אנדריי",  חוגגת 30 שנה ומתהדרת בטעמים חדשים לקיץ 2020 ביניהם: גלידת שמנת מתוקה מלוחה בתוספת בייגלה מלוח / גלידת שמנת עם דובדבני אמרנה איטלקיים וגדולים המעניקים מתיקות מרירות / גלידת שמנת בטעם מלבי בתוספת סירופ מלבי / גלידות סורבה כגון: פירות יער, פסיפלורה, מנגו ועוד ממיצים טבעיים ופרי טבעי .
עוד ניתן להשיג בסניפי גלידת אנדרי שלל קינוחים ביניהם: פנקייק בתוספת גלידת לפי בחירה, ברד תות עם גלידה אמריקאית, מלבי פרווה בתוספת סירופ מלבי, קרפ בתוספת שוקולד לבן או חום, סופלה - עוגת שוקולד רכה וחמה עם כדור גלידה, קצפת ושאר ממתקים, אורז עם חלב, גלילית עם גלידה , וגלידת פרוזן יוגורט.  
סניפי הרשת : יפו- יפת 138 / ר"ג- דרך בן גוריון 2 / רמלה-שדרות הרצל 87 / ראשון לציון- דוד סחרוב 8 

גלידה שמנת ובייגלה של רשת אנדריי (צילום: מגי חבש)
גלידה שמנת ובייגלה של רשת אנדריי (צילום: מגי חבש)

חוגגים יומולדת למלכה
לא יכולים לטוס לתאילנד בקיץ הזה? זאת לא סיבה שלא תרגישו קצת תאילנד בארץ. ב-12.8 יציינו ברחבי תאילנד את יום הולדת של המלכה בחגיגות משולבות עם יום האם. יום ההולדת של המלכה נחשב ליום חג לאומי עליו הכריזה ממשלת תאילנד בשנת 1976, שכן המלכה נחשבת לאמם של כל התאילנדים. רשת GO NOODLES החליטה להצטרף לחגיגות ותציע במשך שבוע שלם ספיישל תאילנדי: בכל הזמנת מנת "פאד תאי גונג" תקבלו גם בירה LEO תאית מתנה.
הספיישל יהיה זמין בין ה-9-13.8. ההטבה זמינה בהזמנת משלוח וגם באיסוף מהסניפים.
https://gonoodles.co.il/

פאד תאי (צילום: דניאל לילה)
פאד תאי (צילום: דניאל לילה)

חודש רוזה ב'קפה אירופה' 
לכבוד ט"ו באב ועם תחילתו של חודש אוגוסט תערוך המסעדה חודש בתפריט ייחודי של יינות רוזה סמוקים ומסקרנים מרחבי העולם. את תפריט היין תוכלו למצוא בכל אזורי הישיבה של מסעדת 'קפה אירופה' – חצר המסעדה, הבר העליון וחצר היין האחורית החדשה בהם תוכלו למצוא את היינות בכוסות ובבקבוקים ובמחירים משתלמים. 
בין היינות שתוכלו למצוא בתפריט: רוזה דה פרימיטיבלו, 'לה טראמארי', סאן מרזאנו (38/158 ₪) / באנדול רוזה, דומיין 'דה לאוליבט' מחבל פרובאנסו (46/198 ₪) / קוט דה פרובאנס, שאטו דה פאפלון (44/178 ₪) / ויניה אמרלדה רוזה, טורס מספרד. (45/186 ₪)
מסעדת "קפה אירופה" רוטשילד 9, תל אביב https://cafeeuropa.co.il/ 03-5259987

חודש רוזה בקפה אירופה (צילום: חיים דוד)
חודש רוזה בקפה אירופה (צילום: חיים דוד)

השפית תמר כהן-צדק משיקה מעדניית משלוחים שכולה הלל למטבח האיטלקי 
השפית תמר כהן צדק משיקה ב-'קוצ'ינה הס 4', האיטלקית את ה-'דיספנסה'- מעדניית משלוחים בהזמנה מראש שתכניס לכם הביתה פסטות טריות, רטבים עשירים, מגוון רחב של לזניות,אוכל מוכן ואפילו ליקרים ומוצרי מזווה משובחים. הכל נעשה במקום, ומעשה ידיה של השפית כהן צדק.
ה-'דיספנסה' מציעה מגוון מחלקות: פסטות טריות – טלייאטלה קלאסי (25 ₪ ל-100 גר'), פפרדלה עשבי תיבול (30 ₪ ל-120 גר'), קורודנטי פלפל כתום (15 ₪ ל- 60 גר'), רביולי ריקוטה וטרטופו (4 יחידות ב-45 ₪), טורטליני בשר (5 יחידות ב- 45 ₪). רטבים - רוטב ראגו (45 ₪ ל-250 גר'), רוטב עגבניות קלאסי (25 ₪ ל-250 גר'), רוטב ארטישוק, פיסטוקים ובזיליקום (35 ₪ ל-125 גר'), רוטב אנשובי, שמן זית וגרידת לימון (35 ₪ ל-125 גר'),  לזניה קוצ'ינה קלאסית עם ראגו בקר, רוטב באשמל, מוצרלה ופרמג'אנו, לזניה זוקיני וגבינה מעושנת ועוד , אוכל מוכן -בודינו פרמג'יאנו (35 ₪), אנטיפסטי ירקות (38 ₪), סקלופיני עגל בלימון ומרווה (80 ₪), אוסובוקו בקר בבישול ארוך (70 ₪) ועוד שפע של מוצרי מזווה.
המעדנייה מקבלת הזמנות בימים ראשון-רביעי ומבצעת משלוחים הביתה בימי חמישי. עלות המשלוח מתחילה ב-30 ₪ ומשתנה בהתאם ליעד.
דיספנסה -קוצ'ינה הס 4, רחוב הס 4, תל-אביב, טלפון: 052-4810047

תמר כהן צדק (צילום: הילה פלר)
תמר כהן צדק (צילום: הילה פלר)

summer Breakfast picnic‏ בבנדיקט
בימים אלה שהבילוי האולטימטיבי הוא באוויר הפתוח פיקניק זוגי הוא הפתרון המתבקש וכדי להפוך את הבילוי לחוויה מושלמת בנדיקט אורזת לכם ארוחת בוקר עשירה, ומשיקה מגוון סלסלאות פיקניק שמתאימות לכל אירוע כמו ימי הולדת, ימי נישואין, וכל ארוחה רומנטית שמתחשק לכם ועכשיו כצעד משלים ניתן להזמין את הסלסלה לכל מקום שתרצו.
הסלסלה כוללת- 2 סנדוויצ'ים בתוך קרואסון: מקושקשת עם סלמון מעושן ואומלט עם גבינות ושינקן, ירקות בייבי, פנקייק שוקולד לבן ואוכמניות, אבטיח ובולגרית, בקבוק שמפנייה 279 ₪ ( כולל סלסלת צידנית רב פעמית ומפה רב פעמית).
ניתן לקבל גם סלסלת פיקניק משפחתית לכ 3-4 אנשים שכוללת מגוון פינוקים כגון: פריטטה, בייגל סלט ביצים, בייגל סלמון, סלט קיסר, ירקות בייבי,  לחמניות פרעצל, סלט טונה, גבינת שמנת, קרואסון, פנקייק קינדר, חמאה, ריבה, נוטלה ומיץ תפוזים.
בקרוב תושק סלסלה נוספת ומארזים שווים לים.ניתן לשדרג את הסלסלה עם תרמוס קפה ששומר על חום/קור ב 49 ₪.
את הסלסלות ניתן להזמין באתר https://www.benedict.co.il/ ובטלפון ישירות מול המסעדות 036868657
בסופי שבוע צריך להזמין יום מראש ובאמצע שבוע שעתיים לפני.

סלסלת פיקניק של בנדיקט (צילום: שרית גופן)
סלסלת פיקניק של בנדיקט (צילום: שרית גופן)

תפריט בין ערביים בגלוטריה של זינו
מסעדת 'גלוטריה' והשף ערן זינו, משיקים תפריט בין ערביים במרפסת עם מנות אוכל קטנות במחירים מוזלים ומספר סוגי יין ואלכוהול שילוו אותם נהדר בשעות השמחות. התפריט יוגש בימים א'-ה', בין השעות 16:00-19:00.'גלוטריה' היא מסעדה ומעדניה שמתאימה לכולם על אף שכל המנות המוגשות בה הן  ללא גלוטן וללא חשש גלוטן, ומבלי לגרוע כהוא זה מהטעמים. ידע, רגש ויצירתיות הם שם המשחק, כך למשל, אפשר למצוא בתפריט: פלפל שושקה, קלוי,  עם גבינת ברינזה, זיתים ירוקים (38 שקלים); סלט תפוחי עץ, בזיל ורוקט עם גבינת מוצרלה קרועה (38 שקלים); רוסטביף פרוס דק, בצל צלוי, צנונית, סוכריות שרי, איולי שקדים (56 שקלים);  סביצה דג, משתנה יומי (56 שקלים); אינטיאס בכבישה ביתית, שמנת חמוצה, עגבניות שרי, עשבי תיבול (56 שקלים). כל המנות מוגשות עם הזיתים של ניצן ופלוט היום.
לא כשר.זינו-גלוטריה. אריה דיסנצ׳יק 5, שכונת רביבים, צפון ת״א. טלפון: 03-6837680.

גלוטריה (צילום: נמרוד כהן)
גלוטריה (צילום: נמרוד כהן)