סדנת קוקטיילים בזום של הקאב קאם
קאב קם, האחות הצעירה של בית תאילנדי, תשיק בקרוב סדרת סדנאות קוקטיילים ואלכוהול שיועברו בזום. הראשונה תועבר בשיתוף פעולה עם ביכורי העיתים ודיגיתל של עיריית תל אביב, בהובלת אדי ניומן המיקסולוג המיתולוגי של תל אביב.
הנרשמים יקבלו הביתה ערכה עם כל המרכיבים לסדנא, בכדי להתנסות אונליין במיקסולוגיה משכרת.
מתי: 6.12 | ראשון | 20:30 | באמצעות זום
לינק להרשמה ורכישת ערכת מוצרים לסדנא, להכנת 3 קוקטיילים נבחרים מהתפריט. ‏

קאב קאם קוקטיילים  (צילום: אסנת גואטה)
קאב קאם קוקטיילים (צילום: אסנת גואטה)

מסעדת בונה מרמלה מגיעה לתל אביב
המסעדה אתיופית האהובה נוחתת בתל אביב לטייק אווי ומשלוחים של התבשילים הטבעוניים והמנחמים שלהם והמאפים המעולים ללא הגלוטן כולל לחם טף ענקי עטוף עלי גפן, משולשי לחם טף דחוסים עם קצח, מאפי שיבולת שועל, אינג'ירות ועוד.
לפרטים נוספים והזמנות בריהון אורי רדא 054-7331186

מסעדת בונה האתיופית (צילום: תדלא אסרס)
מסעדת בונה האתיופית (צילום: תדלא אסרס)

מרקייה חדשה  נפתחה בכיכר רבין
המרקיה שנקראית SOUPPLIER שייכת לבנצי ארבל ממפגש האושר. המרקייה תציע מבחר קבוע לצד ספיישלים שיתחלפו כל הזמן.  לחובבי סינפלד מגישים פה מרק מאליגטוני של הסופ נאצי (רק מושקע ממש ועם עוף, חלב קוקוס, זרעי כוסברה, עדשים כתומות ותפוחים ירוקים ותבלינים כמו הל, ציפורן וכורכום); מרק כתום על בסיס חלב קוקוס ולמון גראס; מרק חרירה; מרק עגבניות וריזוטו; ומרק עוף עם קרעפלך לאלו שבלי מרק עוף אין להם חיים ועוד . חוץ ממרקים תמצאו גם לחם שום ועשבי תבלין. מחירים: מ-35 שקלים לחצי ליטר מרק, 55 לליטר ו-15 ללחם שום.
סופלייר (SOUPPLIER). מלכי ישראל 5, תל אביב החל מ-12

סופלייר המרקייה (צילום: יח''צ)
סופלייר המרקייה (צילום: יח''צ)

 "שף טו טייבל" משיק סדנת בישול אונליין ראשונה עם השפית לילי בן שלום
סדנת שף טו טייבל מהמטבח הגרוזני עם לילי בן שלום, תערך ב יום ד', 2.12.20, בשעה 18:00, בתפריט:  בליני- בלינצ׳ס ממולא בשר מטוגן ; שצ'אמדי- קדירת עגל עם תמרהינדי אור ומלא ירוקים. 
בכל חודש תעלה סדנא אחרת עם שפים אורחים בנושאים שונים. 
להרשמה 

לילי ראצ'ה (צילום: יחצ)
לילי ראצ'ה (צילום: יחצ)


סלי הפקיניק של תל יצחק
תל-יצחק -בייקרי ומעדניה מציע לכל מי שיוצא לטייל או בא לו קצת פאוזה, קפה איכותי, מאפים הנעשים במקום, מיצים טריים, כריכים עשירים, עוגיות ועוגות. לצד הבייקרי ניתן לבחור גם מנו מהמעדניה ולהזמין סלסלות פיקניק ומארזים מפנקים לכל אירוע: מארז מפנק לשבת- חלה טריה, חמאת כמהין, קונפיטורה, עוגת שמרים- 115 ₪ (רק בימי שישי) /מארז בוקר מפנק- סלט יווני, סלט טונה, סלט ביצים, פלפלים קלוים ופטה ציזקי, טאפנד זיתים, פסטו זיתים מתובלים, 6 מאפי בוקר מתוקים ומלוחים לחמניות פרצל טריות קרקר כוסמין 2 מיץ טבעי- 245 ₪ ניתן להזמין גם מהמעדניה, לבנות סלסלה בעצמכם ולבוא ליהנות מהחצר  שליד הבייקרי.
תל יצחק בייקרי ממוקמת בכניסה לקיבוץ תל יצחק, פתוחה כל השבוע, כולל שבתות, בין השעות 7-19.  משלוחים לאזור השרון והמרכז. לפרטים נוספים: 09-741-1110, שלחו הודעת ווטסאטפ אל 054-230-2244 או הקליקו  https://bit.ly/33cYTW2

פיקניק בתל יצחק (צילום: גיל אבירם)
פיקניק בתל יצחק (צילום: גיל אבירם)

התפריט החם של rebar
הרשת מחזירה החורף לסניפיה את המנות והמשקאות החמים הקלאסיים, כשבכל אחד מהם טוויסט מפתיע וטעים
בתפריט החורפי מככבת סדרת משקאות חמים מבוססי שיבולת שועל וחלב שקדים, בעלי מרקם עשיר וטעם מפנק בטעמי חמאת בוטנים, שוקולד וצ'אי (20 ₪ למשקה). בנוסף למשקאות ניתן יהיה להתחמם החורף הזה גם בקעריות מעדן שיבולת שועל חם, עם שילובי תוספות טעימים במיוחד של פירות טריים, אגוזים, גרנולה ועוד (25 ₪ לקערית). למנות ערכים תזונתיים רבים והן עשירות בסידן וסיבים תזונתיים, המסייעים ביצירת תחושת שובע לאורך זמן.לרגל ההשקה תוענק לחברי המועדון הנחה של 10% על כל סדרת I'm hot במשך דצמבר.
שעות הפעילות וסוג כשרות כל סניף מפורטים באתר rebar.co.il

REBAR (צילום: רונן מנגן)
REBAR (צילום: רונן מנגן)

 

Serafina האיטלקית מארחת את בלוגר האוכל ראובן מייסלוס, עם סנדוויץ׳ הבריסקט העסיסי שלו.
מסעדת Serafina, מארחת את ראובן מייסלוס לחוויה קולינרית ייחודית במשלוח עד הבית עם הסנדוויץ׳ המוכר שלו - בריסקט מפורק, שהתבשל לאט במעשנה 20 שעות. מייסלוס, בן 46, יליד ארגנטינה, בלוגר אוכל מאור-יהודה, עם חשבון האינסטגרם עם מעל לחצי מליון עוקבים, הפך למוביל דעת קהל עולמי בתחום צלייה ועישון בשרים. ראובן ישתף פעולה עם שף מיכאל יעקובי ומסעדת סרפינה, במשלוח הסנדוויץ האהוב עליו, בריסקט מפורק, שהתבשל לאט במעשנה 20 שעות, ועליו סלט קולסלאו, וצ׳ימיצ׳ורי. הבריסקט מטובל בקפה שחור, מלח, פלפל, שום, ופפריקה, ומעושן בתערובת עצים שונים במעשנה במשך 20 שעות.
סרפינה תל אביב. איינשטיין 10, רמת אביב. 03-657-9080. לא כשר

כריך הבריסקט של ראובן מיילוס (צילום: יח''צ)
כריך הבריסקט של ראובן מיילוס (צילום: יח''צ)

מארז COOKIT חנוכה להכנת סופגניות ודונאטס בבית
COOKIT  - מיזם המתמחה ביצירת חוויות קולינריות ושיווק ערכות להכנה ביתית של מאכלים אהובים, משיק לכבוד חג החנוכה: מארז להכנת סופגניות ודונאטס עם מגוון מילויים וטופינגס מיוחדים. מארז COOKIT להכנת סופגניות ודונאטס כולל:תערובת לבלילה, פיפטות להזרקת רטבים, רוטב בייגלה מלוח, סירופ חמוץ מתוק, קרם מסטיק, פצפוצי שוקולד, מיני אוריאו, שוקולד לבן, שברי בייגלה, סוכריות צבעוניות, פקאן מסוכר והפתעות נוספות. בין המארזים של COOKIT ערכות להכנת קוקילידה, פנקייקים ושוקו חם, מלבי וכנאפה, לחם ביתי, מארזי אלכוהול, ערכות אירוח ועוד.
מארז להכנת סופגניות 180 ₪ כולל משלוח. את המארזים ניתן להזמין באתר: https://www.cookit.gift/lp/coming_soon 
ובמספר טלפון:  055-9448000 מ9:00- 16:00

ערכת הסופגניות של קוקאיט (צילום: שי בן אפרים)
ערכת הסופגניות של קוקאיט (צילום: שי בן אפרים)

שף אביב משה פותח מעדניה
השף אביב משה יפתח בקרוב מעדנייה כשרה במתחם פיאנו בעיר ימים נתניה. המקום הנמצא בשלבי תכנון והקמה, ימכור אוכל מוכן מכל מיני סוגי מטבחים שונים בהם פעל השף לאורך השנים. במקום יהיה חדר פרטי לאירועים פרטיים לכ-30 אנשים

אביב משה (צילום: ניר קידר)
אביב משה (צילום: ניר קידר)

פלטת גבינות שחורות למעדני הטבע
לכבוד הבלאק פריידי המעדניה הטבעונית מציעה גבינות מחומרי גלם שחורים. מבין הגבינות: גבינת פחם- גבינת קשיו חצי קשה בציפוי ומילוי פחם שחור פעיל. 37 שקלים (200 ג); חצי קשה שום שחור- גבינת קשיו פרוביוטית חצי קשה עם שום שחור המיוצר במקום. 37  שקלים (200 ג); גליל קצח- גליל גבינת שקדים פרוביוטי בציפוי קצח. 32 שקלים (100 ג); גליל שומשום- גליל גבינת שקדים פרוביוטי בציפוי שומשום שחור ולבן. 32 שקלים (100 ג); חמאת שום שחור- חמאה מלוחה על בסיס קשיו מותסס בשילוב שום שחור מותסס. מתאימה גם לאפייה ובישול. 27 שקלים (200 שקלים).
רכישה דרך האתר https://www.maadaney.shop/ או בטלפון 054-6333210 

גבינת פחם קשיו של מעדני הטבע (צילום: אלינה פסיקוב)
גבינת פחם קשיו של מעדני הטבע (צילום: אלינה פסיקוב)