הדונר הנודד של המזווה
רשת המזווה תחל לנדוד מדי שישי עם פודטארק שיוצב בסמוך לסניפים - כל שבוע בלוקשיין אחר. הפודטראק יציע דונר בפיתה ע"פ מתכון של שף יוסי שטרית ויורכב משייטל, בשר כף, שומן ליה, טלה טחון ופיסטוק חלבי ומוגש עם טחינה, עמבה וסלטים משתנים.
המחיר: דונר בצלחת – 32 ₪    /   דונר בפיתה – 37 ₪  / דונר לקחת הביתה 32 ₪ עבור 100 גר'  
המסלול ביולי: 2.7 שישי – הרצליה  /   9.7 שישי - הפרדס חנה    /   16.7 שישי – רחובות /  23.7 שישי – נתניה / 30.7 שישי - הרצליה
שעות: מעשר ועד שנגמר ושימו לב זה נגמר ממש מהר!

"סר עבדול", הבר הקולינרי  היפואי חוזר עם תפריט ספיישל לקיץ
במסגרת התפריט החדש יוצעו כמה מנות מיוחדות: מנת ירקות בטאבון,  מנת סייגון צמחוני - כרוב לבן, שקדים, בצל סגול, וינגרט צילי ועשבי תיבול, מוגש בתוך לבבות חסה, סלט קיסר עבדול , קרפצ’יו ארטישוק בקר  וכמובן הקלאסיקו המוכרות.
פנחס בן יאיר 4, השוק היווני יפו. 053-7769738

פותחים שולחן בסר עבדול (צילום: אמיר מנחם)
פותחים שולחן בסר עבדול (צילום: אמיר מנחם)

מיכלאנג'לו הטבעונית חוזרת בתפריט ובראנץ חדשים
מסעדת מיכלאנג'לו הטבעונית ביפו חוזרת לשגרה ומרחיבה את שעות הפעילות החל משעות הבוקר ועד 23:00 בלילה
במקביל משיק השף אלירן אייש תפריט צהריים ובראנץ' חדש.
תפריט הצהריים יציע, מלבד ההמבורגר המיתולוגי, מנות חדשות כמו: ריזוטו שיבולת שועל עם רבע כרוב סגול מבושל ביין, סויה וסילאן, קרם פרש שקדים ורסק עגבניות (54 שקלים); סלט קוסקוס עם דלעת יפנית וגרגירי חומוס (56 שקלים); סלט חסה וקייל עם יוגורט שקדים של יוון ואגוזים מעל (38 שקלים) ועוד. החל משעות הערב (18:00) תוגש במקום פיצה נפוליטנית ענקית עשויה מבצק מחמצת ייחודי וקמח כוסמין עם רוטב עגבניות טרי ו"גבינת" פולנטה עשירה על פי מתכון ייחודי שפיתח אייש (56 שקלים).
גזרת האלכוהול עם תפריט קוקטיילים חדש  עם משקאות כמו ג'יין מאצ'ה, מוחיטו ואמריקנו במחיר מבצע לקיץ של 22 שקלים בלבד!
מיכאלאנג'לו. בן תרדיון 2, יפו.  טלפון: 058-396-3077

ההמבורגר הטבעוני של מיכלאנג'לו (צילום: יעקב בלומנטל)
ההמבורגר הטבעוני של מיכלאנג'לו (צילום: יעקב בלומנטל)

תפריט קיץ חדש לבאנה
סעדת באנה מרעננת את מנות המסעדה על בסיס היבול העונתי ויוצאת לכבוד הקיץ עם תפריט ששם את הירקות במרכז הבמה עם מנות כמו: גספצ׳יו עגבניות שרי כתומות, עירית וטוסט פפריקה מעושנת. 32 שקלים; מנגו מאיה ומנגו בוסר בסלסלת עשבים אסייתית, כוסברה, בוטנים וליים. 44 שקלים; חיטה מעושנת, זוקיני, כרוב סגול ואורגנו על ציזיקי קשיו ונענע. 58 שקלים; פולנטה אפוייה מתירס גילי, ירוקים קראנצ'ים בויניגרט שום חרדל. 54 שקלים; פטריות יער ובצל בקונפי שום על תפוח אדמה אפוי באיולי חזרת. 62 שקלים; פנקוטה לואיזה, סירופ תות ופיסטוק. 36 שקלים; טארט כוסמין פריך, גנאש שוקולד ושבבי קוקוס 38 שקלים ועוד.
ראשון-שבת 11:00-23:00נחמני 36, תל אביב

הפולנטה של באנה (צילום: אלה רז)
הפולנטה של באנה (צילום: אלה רז)

2 מנות טריפל צ'יפס חדשות ומופרעות באורך מטר מגיעות לגראז'!
למען חגיגות תחילת החופש הגדול (1.7) מסעדת הגראז' יוצאת במבצע מיוחד שיחול חודשיים בלבד עד ה- 1.9 בלבד – 2 מנות טריפל צ'יפס חדשות ומופרעות באורך מטר ינחתו במסעדה, אחת מלוחה ואחת מתוקה (79 ₪) שיכללו כל אחד מהם קילו וחצי של צ'יפס עטור במגוון טופינגס משוגעים שיתחלקו לשלושה מקטעים מתובלים במיוחד: טריפל מלוח: רוטב צ'דר, בצל קצוץ ואבקת קארי מוחמצת, גבינה בולגרית, טפנד זיתים, תאטבילה ודואה, בשר מפורק, גבינת פרמז'ן ו- "תערובת שוק"
טריפל מתוק: קרם שוקולד לבן וסוכריות קופצות בטעם תות, קרם קרמל וסוכריות קופצות בטעם קולה, קרם אגוזי לוז ושברי קשיו מסוכר
03-6499600 / הרצל 151, צומת גן הורדים ראשל"צ / ראול ולנברג 24 רמת החייל ת"א

טירוף של צ'יפס בגארג' (צילום: אנטולי קריניצקי)
טירוף של צ'יפס בגארג' (צילום: אנטולי קריניצקי)

רולדין נכנסת לשוק הלחמים
רולדין,  מרחיבה את פעילותה בקטגורית הלחם. לשם כך, ייבאה רולדין תנורי אבן ומכלי מחמצת ייחודיים בטכנולוגיות הייצור המתקדמות והחדשות ביותר מצרפת וגרמניה. קולקציית לחמי המחמצת של רולדין כוללת 12 סוגים ומעת לעת נוספים לחמים מיוחדים – לחמי השף: לחם בצל ושקדים / לחם פרג -  /לחם סלק בתוספת קמח שיפון  / לחם כוסמין / לחם סיציליאני –  לחם מחמצת בתוספת קמח דורום  / לחם דרום אפריקאי  - לחם מקמח מלא וקמח שיפון, פשתן, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת ושומשום / לחם חיטה מלאה וחמניות 
בין התאריכים 21.06-31.07 תציע רולדין מגוון מבצעים : מבצע לחם שני ב 50% לאורך כל היום תקף באתר ובסניפי הרשת

הלחמים של רולדין (צילום: גל בן זאב)
הלחמים של רולדין (צילום: גל בן זאב)

קפה מאורו משיק סדנת טעימה Single Origin
הסדנה החדשה מבית קפה מאורו תעסוק בטעימות השוואתיות ובהבדלי הטעמים בין תערובות קפה (בלנד) לקפה יחידני (single origion) ממדינות אתיופיה ופרו. בסדנא המשתתפים יתנסו בשיטות שונות להכנת קפה איכותי בבית, באמצעות מכשיר החליטה  V-60 -חליטה המעניקה לקפה עומק ומגוון רחב של ארומות וטעמים. כל משתתף יקבל ערכה המכילה את המוצרים הבאים:  4 שקיות קפה טחון, מכשיר V-60, מי פרייה לרענון הטעמים בפה והמלווה האולטימטיבי לקפה. עלות הסדנה הינה 150 ₪  לחברי המועדון והיא כוללת את הערכה והמוצרים.
1.7.21, 20:00 למידע והרשמה

סדנת מאורו (צילום: יחצ)
סדנת מאורו (צילום: יחצ)

עמותת זמן גליל מערבי חוגגת החודש עשור להקמתה עם חודש יולי-ארט
הפסטיבל מתקיים זו השנה הרביעית, בו יתקיימו ברחבי הגליל המערבי שלל אירועי קולינריה במסעדות ואצל יצרני הבוטיק, לצד מוזיקה ואומנות מקומית.
בסמה, ממסעדת נור בכפר הדרוזי ג'וליס, תיקח לסיור היכרות בכפר, המסתיים במסעדה בארוחה דרוזית עשירה. המבקרים מוזמנים גם לארוחה איטלקית משובחת במסעדת סלימה, הנמצאת בלב הכפר עראבה, עם הופעה של המוזיקאי בילאל בדארנה או לסדנת שוקולד משולבת בהופעת מוסיקה אותנטית עם האומן כרים מוהנא, במפעל השוקולד לה שוקולטה בפקיעין. בכפר הנוצרי פסוטה, יתקיים סיור מודרך, העובר גם אצל אמן הברזל וליד חורי, ומסתיים בסעודה ערבית אמיתית ועשירה של אביבה חורי ובמסעדת לה פמפה במצפה הילה יחגגו בארוחת לצד מופע אינטימי אומנותי מול השקיעה.
לפרטים  https://www.westgalil.org.il/

לה פמפה (צילום: אנטולי מיכאל)
לה פמפה (צילום: אנטולי מיכאל)

מיסטר דונאטס במהדורה מיוחדת לחודש הגאווה!
החברה הישראלית המתמחה בייצור ושיווק הדונאטס האמיתי בישראל בשיתוף עם חברה אמריקאית מהמובילות בתחום הדונאטס מציגה מהדורה מיוחדת לרגל חודש הגאווה ואירועי הגאווה, בציפויים ייחודיים בצבעי דגל הגאווה.
המהדורה המיוחדת מגיעה בטעמים: אננס, ענבים, תפוח, בננה, אפרסק ודובדבן
לרכישה באתר:www.mr-donuts.co.il  או בנקודות המכירה. מחיר מארז: החל מ-40 ₪ מחיר ליחידה: 7 ₪

דונאטס גאווה (צילום: יח''צ)
דונאטס גאווה (צילום: יח''צ)