מקום מתוק
הרווח כולו שלנו
משה מזרחי כיכב כשחקן כדורסל מוצלח למדי (בעיקר בהפועל ירושלים), עד שפציעה בגבו גדעה את הקריירה. בימים אלה הוא פותח יחד עם אשתו רבקה את “פיצה רבקה” בנמל תל אביב, והרווח כולו שלכם. יחד עם השף מנה שטרום, נבנה תפריט פיצות לא גדול במיוחד, אבל מדויק ומוקפד. הפיצה הנפוליטנית המיוצרת במקום עשויה מבצק מחמצת ביגה שעובר תסיסה מוקדמת והתפחה של 72 שעות. הפיצה עוברת בתנור מסוע של 400 מעלות, ויוצאת בצד השני פריכה וטעימה, עם שוליים תפוחים ותחתית מעט קריספית שמחזיקה בצורה מיטבית את התוספות הנפלאות שעליה.
ניסינו את פיצה פוטנסקה, והאמת היא שהופתענו. רוטב עגבניות איטלקיות, מוצרלה, אנשובי, שום קונפי, זיתי קלמטה, צלפים, פלפל חריף ואורגנו – וכל זה במחיר סביר של 62 שקלים. פיצה עזת טעמים וכיפית, שנותנת פייט לא רע לפיצריות המובילות בעיר.