בראנץ סופ"ש חדש בלולי חוף גורדון של שף איתי מסלובטי ממשחקי השף
תפריט הבראנץ׳ בלולי  של בוגר משחקי השף איתי מסלובטי, יתקיים בימים שישי-שבת 11:00-16:00, מנות לדוגמא : צלחות קטנות של דברים טובים / בוראטה אמיתית ויניגרט זעתר, עגבניות משגעות, עשבי תיבול ; שרימפס, קלמרי ומולים מטוגנים ופריכים, דיפ בזיל ושרי, טוגראשי  / צ׳יזבורגר 200 גרם צ'יפס בלגי, צ'דר מיושנת, בריוש, חמוצים שלנו, איולי צ'יפוטלה ; סלט של יוונים גבינת פטה כבשים, עגבניות מגי, מלפפון בייבי, וויניגרט; שניצל בייגל ירושלמי, מגי, בצל סומק, ארוגולה, איולי, אריסה של בית, חמוצים , נמסיס שוקולד בלגי קרם קרמל ומלח ים, שברי שוקולד פריכים ; פבלובה מפורקת מרנג צרפתי, קולי מנגו, טוויל פטל אדום ועוד
חוץ מהבראנץ בסופש,  הלולי פתוחה באמצע השבוע החל מ-16:00 לביסים ואפרטיבו אל מול השקיעה התל אביבית, וממשיכה לארוחת ערב וסט שקיעה עד השעות הקטנות של הלילה עם דיג׳י 
הירקון 121 טיילת תל אביב חוף גורדון א-ה 17:00 - עד אחרון הלקוחות ו ושבת - 11:00- אחרון הלקוחות הזמנות דרך הפייסבוק

מסעדת 'דלידה' פותחת לבראנץ'  
השף יוגב ירוס והשף בפועל של דלידה ג'ייק סייטוביץ, יצרו יחד בראנץ' חדש ומקורי ב'דלידה' בהשראת החנויות והמטבחים של השוק, שהפך לאחרונה למקום החם בתל אביב שני השפים חברו לדוד קישקה, שהפך עם השנים מומחה קולינרי לשוק.  הבראנץ יחל ביום שיש ה-8.10 ויתקיים בכל יום שישי בין השעות 11.00-16.00. במסגרת הבראנץ' יקבלו הסועדים במחיר 129 ש"ח לאדם מנה עיקרית ומגש 'פתיחת שולחן' שיכלול תשע מנות, בהן: בייגלה של פנסו סאלוף של "הסאלוף" וחלה של "הצבי"; צלוחית ירק חי עם סומק בלדי; שמן דואה של "חבשוש" עם רסק עגבניות שטח; מקרל מעושן איקרה של "יום טוב" ובצל בתחמיץ היביסקוס. בין העיקרית שאפשר לבחור בארוחה יהיו למשל: לוינסקי פראנץ' טוסט - בריוש ספוג בבלילת חלב, ביצים ומי זאהר עם 'קומפוט' היביסקוס ושמנת חמוצה; בורקסים תוצרת בית מבצק העלים של "פנסו" מוגשים עם סלט חי בויניגרט רימונים ונענע מיובשת ובהם: תרד וקייל או חלקי פנים או סרטנים וריקוטה ועוד מנות לצד קינוחים ודרינקים בתפריט נפרד.
 זבולון 7, תל אביב - יפו טלפון: 03-536-9627 

בראנץ חדש לדלידה (צילום: יונתן בן חיים)
בראנץ חדש לדלידה (צילום: יונתן בן חיים)

השפית ירדן שי משיקה ב-'קפה אירופה' בראנץ' סתווי מושלם לסופי השבוע 
במסעדת 'קפה אירופה' של השף שרון כהן משיקים בימים אלו בראנץ' עונתי של סופי השבוע, עם שחקנית רכש חדשה, השפית ירדן שי (MKR). בתפריט אוכל מושחת ומוקפד, משולב בקלאסיקות ופרשנות חדשה לארוחת הבוקר. מנות לדוגמא: לובסטר רול בבריוש עם שרימפס בחמאה חומה(69 ₪), סטייק &אגז צמחוני / סלקים במלח עם אגסים צלויים בדבש וגבינת בושה (48 ₪)| חמון פרי עונתי ובלסמי מצומצם (36 ₪)|קולרבי אפוי וגאודה כמהין(28  /  סשימי על גספצ'ו מנגו(71 ₪)  / ביצה עלומה על לחם תירס צרוב ופטריות  /  קנקני  פונץ' עמוסים פירות מתובלים ואלכוהול, משקאות שפריץ מסוגננים. בנוסף, במיוחד עבור הבראנצ' החדש, ורק בימי שישי, יקבלו החלל הייחודי של המסעדה והחצר עיצוב מחודש- על כל שולחן יונחו סידורי פרחים מבית  SOON FLWRS  ויהיו זמינים לרכישה כזרי פרחים לשבת.
טווח מחירים:75-195 ₪ 
קפה אירופה שדרות רוטשילד 9 תל אביב  טלפון: 03-52599987 ימים ו', ש' שעות 12:00-17:00 

בראנץ קפה אירופה (צילום: אמיר מנחם)
בראנץ קפה אירופה (צילום: אמיר מנחם)

חודש ההמבורגרים של קוקה-קולה ישראל חוזר
מעל 200 מסעדות ושפים, יגישו למשך חודש אחד בלבד מנות בורגר-ספיישל ייחודיות לצד משקאות קוקה-קולה במסגרת חודש ההמבורגרים המתקיים זו הפעם הרביעית. בין השפים והמסעדות שייקחו חלק בפרויקט: פילדלפיה של השף חיים כהן; פאט קאו וג'אנגו בורגר של השף טום אביב; שולה בחצר; מסעדת השף לוויתן באילת; פורט 19; והמסעדה החדשה והמסקרנת "דיינר שופ" של מתמודדי משחקי השף אביתר מלכה זוכה העונה ויונתן שרביט הפיינליסט. דוגמאות למנות הבורגר ספיישל אשר ייקחו חלק בחודש ההמבורגרים: בני הדייג: בורגר לוקוס 200 גרם בלחמניית בריוש ‏ של ערן שוורצברד רוטב איולי חרדל לימון, בצל מוחמץ, חלפינו, צלפים וחסה בתוספת צ’יפס. / חיים כהן יגיש במסעדת פילדלפיה  המבורגר 250 גרם בלחמניית אבו דאבי עם חציל, ביצה, תפוח אדמה, עגבניה, טחינה, עמבה ופטרוזיליה לצד קוקה-קולה  /  דיינר שופ של אביתר מלכה זוכה משחקי השף והפיינליסט יונתן שרביט: לחמניית בריוש ,דאבל בורגר 220גרם,חסה,עגבניה,בצל סגול,מלפפון מוחמץ וספרד קורנישונים מוגש עם טבעות בצל הום מייד וקוקה-קולה.המנות המיוחדות יוגשו כארוחה (ומשלוחים בהתאם לפעילות המסעדה) בלעדי לחודש הפעילות לצד משקה קוקה-קולה קלאסי, דיאט או זירו, לבחירת הסועד. המחיר לקומבו יהיה החל מ-55 שקלים.
חודש ההמבורגרים יתקיים עד ה-10לנובמבר
פרטים נוספים בלינק

דיינר שופ המבורגרים וקוקה קולה (צילום: אנטולי מיכאלו)
דיינר שופ המבורגרים וקוקה קולה (צילום: אנטולי מיכאלו)

ארז קומורובסקי מתארח בקופי בר לארוחה מדהימה מהגליל
הקופיבר ממשיכים באירועי חגיגות ה-27 והפעם אוהד סולומון ייארח את השף ארז קומורבסקי לערב חד פעמי.
ארז מביא את הטעמים והניחוחות של הגליל, הקופיבר מביאים את התשוקה שלהם לאירוח מושלם.
חלק מהמנות: קרעים של קובנה בטאבון עם סמנה ועלי חילבה טריים // -לחם אנצ׳ובי וקליפות אויסטרים על בסיס ג׳אבטה // פלפל חריף מותסס/ זיתים חדשים/מלוחייה // שמן זית צעיר/ שנקליש // פלמידה לבנה לקרדה סטייל/ שומר קונפי/ זעפרן/ גרגר נחלים/ פרחי שומר // קובנייה עז/ פיסטוק/ יוגורט עיזים // סרטנים/ מזוקקת/ בתמרהינדי וסילאן/ עלי כוסברה/ בזיל תאילנדי //שישברק תרד תורכי/ פרחי קישוא/ יוגורט עיזים מבושל/ זיתים דפוקים //בקיילה לחי בקר/ מנגולד שרוף/ ארטישוק ירושלמי מקורמל/ קוסקוס / /דלעת צלויה בטאבון/ גרניום לימוני/ ערמונים/ ציר סטאר אניס / /קומפוט גויאבות וגלידת יוגורט // סנט הנורה/ גנאש מרציפן ועוד
מחיר לסועד : 280 , החל משבע בערב
להזמנת שולחן 03-6889696
 
 

אוהד סולומון ייארח את השף ארז קומורבסקי לערב חד פעמי (צילום: הגר בדר)
אוהד סולומון ייארח את השף ארז קומורבסקי לערב חד פעמי (צילום: הגר בדר)

 

חוגגים את המסיק במסעדת ארמון סהרה
נשאת עבאס  שף מסעדת "ארמון סהרה" חוגג את עונת המסיק ולרגל החגיגה במהלך חודש אוקטובר יוגשו ספיישלים על טהרת שמן הזית.
בשבוע הראשון למסיק כל המנות יוגשו משמן זית שמופק מעץ הזית בן 3000 שנה הממוקם בפתח המסעדה בין המנות : זגאליט לאבנה- כדורי לאבנה עם אגוזים , עגבניות שרי ושמן זית (25 ₪ ), מטבל שמן זית - זיתים סורים מגולענים במלח גס ( 25 ₪ ), חוסה טלה- קוביות בשר טלה עם שמן זית ולימון (75 ₪ ). חציל על האש על מצע יוגורט עזים ושמן זית ( 25 ₪ ). שקשוקה גבינת  ג'יבנה וזיתיים צלויים . מסחן עוף- ירך עוף על מצע לאפה בטאבון  קונפי בצל,  שמן זית צנוברים והמון סומק (75 ₪ ). ועוד...
מסעדת ארמון סהרה, כביש מס' 65 לעפולה, בדרך לכפר תבור 046935101

נשאת עבאס (צילום: אנטולי מיכאלו)
נשאת עבאס (צילום: אנטולי מיכאלו)

משק פתורה משיקים את המסיק הראשון במהדורה מוגבלת
משק פתורה הוותיק משיק, כמו בכל שנה, את המסיק הראשון שלו למכירה. מדובר בשמן זית כתית מעולה, ממגוון זנים הנמסק ונמזג לבקבוק בעונת המסיק בעל טעם דומיננטי ועוקצני עם רעננות ירוקה וכדי לשמור על טריותו החד פעמית והמירבית- הוא נמכר בעונת המסיק בלבד (לאורך כל חודש נובמבר). על כן, יהיה זמין בחודש נובמבר בלבד, מהרו להצטייד!
משק פתורה מחלק 15 אחוז הנחה ברכישה מוקדמת https://www.ptora.co.il/

פתורה (צילום: יחצ)
פתורה (צילום: יחצ)

מאריס הטורקית משיקה חדר פרטי
מאריס הטורקית של צפון תל אביב משיקה חדר פרטי לאירועים אינטימיים ושמחים, החדר הפרטי במסעדת מאריס מיועד לעד 20 איש ומתאים לכל אירוע, מיום הולדת ועד אירוע חברה קטנה. החדר נמצא בקומה נפרדת משאר המסעדה כך שיש פרטיות מוחלטת, יש בו מערכת סאונד נפרדת מהמסעדה כך שניתן לשלוט על המוסיקה. התפריט המוצע בחדר הוא תפריט שיירניגג, עם כל מנות המסעדה.

קבב של מסעדת מאריס (צילום: ארקדי רסקין)
קבב של מסעדת מאריס (צילום: ארקדי רסקין)