את הפיצה ב"לה טיגרה" לא חותכים עם גלגל פיצה, אלא בעזרת מספריים. מבחינת המקום, המספריים מצליחים לשמור על מבנה הבצק והאווריריות שבו, בלי לפצוע אותו, ובכך להרוס את כל העבודה הקשה שהושקעה בפיצה.
הפיצות הן לב התפריט, אבל כמובן שיש כמה ראשונות: כרובית מהטאבון עם איולי צלפים, שקדים וקראנץ' עשבי תבלין (38 שקלים), סלט סלק וגבינה כחולה עם אגזים ובלסמי מצומצם (39 שקלים), סלט מפתיע של ריזוטו קר עם ארטישוק, עגבניות מיובשות, זיתי קלמטה ובזיליקום (46 שקלים) וקורניצ'יונה – קצוות של פיצה (24 שקלים).
לפני שעוברים לפיצות, תפריט האלכוהול שווה התייחסות. באופן מפתיע, תפריט האלכוהול מסקרן. ב"לה טיגרה" הדרינקים הם בנוסח איטלקי, ביניהם גם מותגי אלכוהול איטלקיים שאין למצוא במקומות אחרים. למשל: ג'ין אשכוליות אדומות ריחני, שיפתח את התאבון וכן מגוון יינות לא רע.
הפיצות עצמן מבוססות על מתכון איטלקי סודי המכיל 3 קמחים שונים של קאפוטו. הבצק עצמו מותפח במשך 72 שעות, ומסתיים ב-60 שניות בטאבון בחום של 400 מעלות.