גורדון רמזי עוקב אחריו: זה בלוגר הבשר הישראלי שאתם חייבים להכיר

את ראובן מייסלוס לא מעניין אגו, הוא אוהב להאכיל אנשים ולצלם את זה על הדרך. עם חצי מליון עוקבים, כולל השף הצעקן מהטלוויזיה, יש מצב שהוא עושה את זה נכון

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ראובן מייסלוס. בשר ועוד דברים טעימים
ראובן מייסלוס. בשר ועוד דברים טעימים | צילום: נטע מייסלוס
3
גלריה

ביקור על הגג שלו לארוחה קרניבורית במיוחד, גילתה לי את הנוף של אור יהודה הרגועה, וחלקת אלוהים שאותה טיפח מייסלוס, ומכילה כמה מעשנות, גריל ענקי, מזווה עשיר עד כדי קנאה, שולחן גדול לאירוח ובוצ'ר גדוש בבשר מעושן.

לא סתם בשר

גורדון רמזי
גורדון רמזי | צילום: רויטרס

מפתיע למצוא אצלו בדף לא רק מנות בשר, אלא שפע וגיוון: מפסטה, דרך סושי ועד לפירות ים. מייסלוס לא מכין מנות במיוחד לדף, בשונה מהרבה בלוגרי אוכל, אלא דואג לצלם את כל מה שהוא והמשפחה שלו אוכלים. שאר המנות הן מיוחדות ונתחי הבשר מוצגים נטולי "שואו" ופוזה. זו גם הגישה של מייסלוס, להשתמש בדברים היומיומיים, ובכל נתחי הבקר (ולא רק בנתחים היקרים).


| סתם עוד מה על הדרך ראובן מייסלוס (צילום: נטע מייסלוס)

ומה התוכניות לעתיד?

את הבשר הוא קונה מהקצב הקבוע שלו ("מיט טו מיט") מאז שעלה מארגנטינה לבאר שבע לפני כ-40 שנה. מייסלוס קונה בדרך כלל רבע פרה, וחותך אותה בהתאם למנות אותן הוא רוצה להכין. לאחר החיתוך, הוא מכניס את הנתחים למקרר היישון הענק בחדר הסלון - לקנאתו של מי שבא להתארח. בקרוב השניים ינסו לאחד כוחות כדי לפתוח פס של מוצרי בשר משלהם.

מייסלוס הוא אדם של אירועים קטנים ולא המוניים. עם זאת, הביקוש מהעוקבים דרש ממנו לקיים מדי פעם סדנאות מיוחדות על הגג, שכוללות שפע של מנות ואלכוהול - משמפנייה ובשר וואגיו, ועד פירות ים ודגים מעושנים.

חוץ מהארוחות המיוחדות שהולכות להתפרסם בפייסבוק שלו, הוא מתכנן לפתוח מקום "עלייה לרגל" לחובבי הבשר בארץ שיגיש נתחים היישר מהמעשנה, לצד מעדנייה עשירה של כל הבשרים וחומרי הגלם בהם הוא אוהב להשתמש. כמו כן, הוא מתכנן לקיים שם סדנאות בהן ניתן יהיה ללמוד מהידע המקצועי שלו, אותו יעניק באהבה, ללא כל אגו.

תגיות:
אינסטגרם
/
אוכל
/
פייסבוק
/
בשרים
/
על האש
/
בלוגרים
/
גורדון רמזי
/
בשר מעושן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף