תה של השעה חמש עם אלון שבו ומתוקים מושלמים
מלוןTHE JAFFA  והקונדיטור אלון שבו חוברים להשקת סדרת אירועי AFTERNOON TEA POP-UP ועושים כבוד לאחת המסורות הקולינריות הכי תרבותיות שיש - שעת התה.  בין השעות 17:00-19:30, יגיש אלון שבו את הטייק שלו לתפריט הידוע ויציג קונדיטוריה עכשווית, תבלינים מקומיים וטכניקות המבוססות על עבודת יד לצד מגוון של סוגי תה מהעולם כגון גולדן דרג'ילינג, ארל דרי, גרנד יסמין אורגני ועוד
בין המנות: בריוש הל, מאפה מדופף קווין אמאן נתלש, חמאה, ריבת תותים ומשייה, ברוסקטות בריוש קרם תירס, כרישה צלויה, בורקס וישיסואז, טארטלט פרחים, קונפיטורת ברגמוט, קרם צ׳אי, קינוח שוקולד, שומשום ושמן זית, פטיפור דבש, טימין, לאבנה, צילינדר קרם קינמון, ועוד
כל סבב יציע כ- 40 מקומות בעלות של 200 ש"ח לאורח. לינק לרכישת כרטיסים

קוקטייל לאונג' חדש במלון קמפינסקי היוקרתי לקבוצת אימפריאל
קבוצת  אימפריאל נבחרה להשיק במלון קמפינסקי החדש והיוקרתי בת"א את מתחם הקוקטייל לאונג' שיישא את השם:  The Common. ממוקם בקומת הכניסה של המלון, בחלל נפרד וחבוי, המקום מציע ישיבה על הבר או שולחנות נמוכים עם תפריט אלכוהול בו יש דגש על היצע הוויסקי כאשר מותג הוויסקי המובחר מקאלן בחר בו כאחד משלושת הלוקיישנים היחידים בישראל של המותג עם 16 סוגי מקאלן. כמו כן, ניתן יהיה למצוא עוד כ-60 סוגי וויסקי  מכל העולם לצד מגוון קוקטיילים איכותי .

על הצד הקולינרי מופקד שף מור כהן (הרברט סמואל ת"א והרצליה), שעבד על יצירת תפריט מפתיע המורכב ממנות המותאמות לאופי הבילוי עם אלמנטים קלאסיים של "אוכל בר" כגון פיש אנד צ'יפס, תפוצ'יפס בייתי וצלחת שרקוטרי לצד מנות מעולמות הסטייק האוס של סינטה, פילה בקר וצלעות טלה. 
 18:00-00:00, שישי סגור, 18:00 -20:00 האפי האואר על הקוקטיילים טלפון להזמנות: ‎+972 74-766-2730

THE COMMON איפריאל (צילום: בן יוסטר)
THE COMMON איפריאל (צילום: בן יוסטר)

טיול מסביב לעולם בכוס קפה אחת | נספרסו משיקה תערובות חדשות
Nespresso משיקה 4 תערובות קפה חדשות מסדרת ה- World Explorations, בהשראת תרבויות קפה מרחבי העולם- מיאמי, פריז, איסטנבול וריו דה ז'נרו עם תערובות מיוחדות בטעמים הבאים מאותן מדינות. תערובת קפה חדשה-  פריז עם גוף מאוזן, ארומות של קלייה ודגנים וחמיצות עדינה ביותר לאיזון מושלם. דרגת חוזק: 6 / תערובת קפה -  איסטנבול - ארומות מודגשות של קלייה ושקדים לצד חמיצות גבוהה ופירותיות. גוף מלא ומאוזן. דרגת חוזק: 8 / תערובת הקפה – ריו דה ז'נרו עם הקפה המקומי של ברזיל. גוף מלא ועשיר, מרירות גבוהה וארומה של תבלינים. דרגת חוזק: 9 / תערובת קפה חדשה-  מיאמי (מהדורה מוגבלת)- בקלייה עוצמתית, עם שכבת קרמה עבה, מרירות גבוהה וחמיצות נמוכה במיוחד. דרגת חוזק: 9
מחיר תערובות הקפה החדשות נע בין 23.30  ל-25.50 ₪. ניתן להשיג באתר הרשת ובחנויות Nespresso בכל רחבי הארץ.

נספרסו (צילום: יחצ)
נספרסו (צילום: יחצ)

השף תומאס זהר מתארח אצל הג'ירף
השף תומאס (התאילנדית בהר סיני/ מתמודד מוביל במשחקי השף/ מתחם DNA) מתארח במסעדות ג'ירף עם הבירה היפנית KIRIN ICHIBAN לארבע ארוחות, בארבע מסעדות ג'ירף, בערב שכולו FUN טהור. השף תומאס יבשל 5 מנות מיוחדות ברוח הג'ירף, שיוגשו באופן חד פעמי, בערב עצמו בלבד לצד הבירה.

התפריט המיוחד יתלווה לתפריט הרגיל של המסעדות. הסועדים יוכלו לבחור אילו מנות להזמין והארוחות ילוו בדי ג'יי לייב ובירה קירין.
מה בתפריט? גאי פינג (מנת רחוב תאילנדית)- שיפודי פרגית מושרים ברוטב דגים חלב קוקוס וסוכר דקלים 38 ש"ח/ סלט הוי- אן (סלט ויטנאמי מרענן)- דפי שעועית מגולגלים, מלפפון, סלרי, כוסברה, למון גראס וקריספי שום ברוטב צ'ילי וליים. דג מטוגן/טופו מטוגן 44 ש"ח / קארי לאקסה שורט ריב (מנת רחוב מאלזית)- קארי מלאזי עדין, חלב קוקוס, אטריות חיטה ושורט ריב נימוף בבישול ארוך 74 ש"ח / קדרת פירות ים סצ'ואנית (מסין באהבה)- שרימפסים, מולים וסרטנים בווק, עם רוטב סצ'ואני עשיר.89  ש"ח בירה קירין מהחבית חצי 26 שליש 19
הארוחות יתקיימו בימי רביעי בשני סבבים, 19-21 ו21- ואילך. מומלץ להזמין מקום מראש.להזמנת מקום giraffe.co.il

תומאס זהר בג'ירף (צילום: יונתן בן חיים)
תומאס זהר בג'ירף (צילום: יונתן בן חיים)

חדש // מהערוגה לפיצה
הטרנד הרותח של farm to pizza, שמפגיש את עולם ה-fast food עם אג'נדת farm to table הדוגלת בגידול תוצרת חקלאית, נוחת לראשונה בישראל.
החל מאמצע חודש מאי, יושק בפיצרייה הרעננית "פאצו פיצה" תפריט ייחודי שכל כולו מקדש את התוצרת החקלאית מגינת הירק הסמוכה למקום, פרי שיתוף הפעולה בין הפיצרייה לעיריית רעננה. התפריט- בהובלתו של השף אריק דרחני (לשעבר "אונזה", "פיצה פופי")- מתבסס על היבול הפורה והעונתי מהגינה החקלאית עם ירקות כמו קישואים, תרד תורכי, פלפלים חרפרפים ועשבי תיבול כמו בזיליקום, אורגנו ורוזמרין.
בין הפיצות: פיצה ארבע עונות חריפה אש - קרם עגבניות ופלפל שושקה, חלפיניו כבוש, פלפלים קלויים, אורגנו, מוצרלה ופטה / פיצה פולנטה- קרם תירס, מיקס פטריות, שום קונפי, מוצרלה, פרמזן ושמן כמהין /פיצה זוקיני- קרם פרמזן, קישואים צלויים, מוצרלה, ריקוטה, אורוגולה ובלסמי לבן  ועוד
היצירה 5 רעננה טלפון: 09-3883-741 https://www.pazzo.co.il/

פיצה פיאצו (צילום: לירן מימון)
פיצה פיאצו (צילום: לירן מימון)

הוולדרף בירושלים פותח את הקיץ
סעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה פותחת את הקיץ באווירה חדשנית וקלילה. שף איציק מזרחי ברק וצוות המלון עמלו על השינוי מהתפריט עד הצלחות, האווירה והעיצוב. הכל במטרה ליצור במקום אוירה חמימה וחדשנית תוך שמירה קפדנית ודקדקנית על האיכות והיוקרה המאפיינת את מלונות וולדורף אסטוריה.
בין המנות: סשימי לברק (78 ₪) דניס אפוי (82 ₪)  לחי בקר בבישול ארוך (82 ₪) בצק יופקה במילוי בשר בקר (68 ₪); טורטליני שפונדרה (72 ₪) ; שקדי עגל (80 ₪) – קרם חציל מעושן, ארטישוק צלוי, צ'יפס ארטישוק, לימון כבוש, צ'ילי וכוסברה' עופיון אורגני צלוי (92 ₪) ועוד
לפרטים והזמנות: טלפון: 02-5423333 

וולדרוף אסטוריה (צילום: אסף קרלה)
וולדרוף אסטוריה (צילום: אסף קרלה)

וניליה עם גלידת עוגיות אוראו ללא גלוטן
לראשונה בישראל -   רשת הגלידריות  "וניליה" מכריזה על על מהפכה בריאה בתחום הגלידות . לכל הרגישים לגלוטן: מעתה,  יוכלו ליהנות מגלידת "אוראו" ללא גלוטן בכל סניפי רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" ברחבי הארץ. הרשת פיתחה גלידה ללא גלוטן בטעם "אוראו", והטמיעה בתוכה שברי עוגיות "אוראו" אמיתיות.  

גלידת אוראו ללא גלואן (צילום: שירן חי כהן)
גלידת אוראו ללא גלואן (צילום: שירן חי כהן)