דרמה לא קטנה מתחוללת כבר תקופה במטבח של מסעדת וויס הידועה, דרמה שברגעים אלו מתפוצצת אל העולם הדיגטלי כשהשף והפנים של המסעדה - גיל דהן הוידע שהוא פורש מתפקידו יחד עם מנהל המסעדה והקונדיטורית.

הסיבה? אי תשלום לספקי המסעדה תקופה ארוכה , דבר שמעמיד את דהן בסיטואציות מאד בעייתיות מולם.

דהן כתב באינסטגרם שלו מילות פרידה 

ולפעמים החגיגה נגמרת
כיבוי אורות החצוצרה אומרת שלום לכינורות
אשמורת תיכונה נושקת לשלישית - לקום מחר בבוקר ולהתחיל מבראשית.

פתחנו את וייס אמנם כשכירים, אבל התנהלנו כאילו שלנו.
בשלושת חודשי ההקמה עבדנו מ6 בבוקר עד 4 בבוקר למחרת, חוזרים הביתה להתקלח וקדימה לעבודה.
כל יום הידקנו, שינינו, יצרנו דיאנאי;

יש שיאמרו ייחודי, אני אומר אמיתי.

לאורך כל 10 שנותיי במטבח תמיד ליווה אותי מצפן פנימי, אג'נדה ברורה שהלכה ונהיתה יותר ויותר ברורה.
חינוך, אהבה, הקרבה והתמדה. דאגה לזולת ולסובבים, גם כשקל ובייחוד כשקשה.
בכדי להרגיש אמיתי, כן ונאמן לאמת שלי אני נאלץ בלב מאוד כבד לעזוב את וייס.
אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק בוייס, היה והקריב, נתן ודחף.

לצוות פלור המהמם; לטבחים, לצוות אריות ומפלצות שרק אלוהים יודע מאיפה נשלחתם אליי, אל תדאגו אנחנו נתראה בקרוב.

ובייחוד לספקים, תודה. תודה על היותכם אנשים כל כך מרשימים והמנוע העיקרי של היצירה - בלעדיכם באמת לא היה כלום כאן.