׳אמש׳ המסעדה והבר מציעה חווית בילוי מתגלגלת המהווה מקום לערב המשלב קולינריה, אלכוהול ואנשים. לכבוד החורף משיקה תפריט של השף המוכר כפיר ינין
התפריט כולו הוא פרי יצירתו של כפיר שמביא את עצמו במנות ומשלב בכל מנה חומרי גלם שמאפיינים את החורף, כאלה מנחמים שמתאימים בול לימים קרים - כמו פטריות, ערמונים וירקות שורש.

תפריט חורף חדש (צילום: karela Agency)
תפריט חורף חדש (צילום: karela Agency)

מהתפריט החדש: כרובית צזיקי - כרובית מטוגנת, צ׳ימיצ׳ורי, צזיקי יוגורט כבשים 37 ₪ ;  מוצרלה בופאלו - מוצרלה קרועה, שמן זית, קרם עגבניות, פסטו 33 ₪; טרטר דג - אבוקדו, קרם פרש,  חזרת, סלסה של תפוחים וסלרי, ויניגרט עשבים, קרם עגבניות, פאף אורז 76 ₪ ; טרטר בקר - איולי חרדל, צלפים ואנשובי, פרמזן, חמוצים, טוסט 67 ₪ ; סלט מעיין - עלים ירוקים, סלקים מוחמצים, מלפפון וקישוא טרי, ויניגרט עשבים 66 ₪ ; קישוא בלאדי צלוי - חמאת לימון מרווה ויין לבן, פרמז'ן מגורד 54 ₪ ; פולנטה - פולנטה רכה מקמח תירס, ראגו פטריות וערמונים, שמן כמהין, אספרגוס, פרמזן 63 ₪ ; ריזוטו פטריות - ראגו פטריות צלויות, ציר פורצ׳יני עמוק, פרמזן 84 ₪  ; מוסר ים צלוי - תבשיל ירוקים וחומוס חמצמץ של חורף ,יוגורט לימוני 114 ₪.

אמש מאופיינת בחווית הבילוי החדשה של תל אביב, חווית בילוי ייחודית ויוצאת דופן תחת הקונספט TimeLess - חיבור על-זמני בין עולמות הקולינריה, חיי הלילה והאומנות. המקום כולל מספר חללים שכל אחד מהם מעניק חווית בילוי אחרת: מסעדה ים תיכונית - תל אביבית מקומית, בר לילי קרחניסטי בין שתי קומות וגינת צ'יל אאוט אורבנית וירוקה.

תפריט החורף של מסעדת אמש (צילום: karela Agency)
תפריט החורף של מסעדת אמש (צילום: karela Agency)

לילינבלום 30 תל אביב
שעות פעילות: א'-ו 20:00-לקוח אחרון, מוצ"ש 19:30- לקוח אחרון
הזמנת שולחן : עמוד פייסבוק ואינסגרם רשמי של המקום.טל' 054-680-4699