אחרי שבישל החודש במטבחו של מאסימו בוטורה בדובאי - בסוף השבוע האחרון שף תומר טל ממסעדת ג'ורג' וג'ון שבמלון דריסקו המשיך לעשות כבוד למטבח הישראלי.

טל היה השף הישראלי הראשון שטס לפסטיבל הגורמה היוקרתי בסנט מוריץ, שוויץ, לבשל לאורחי הפסטיבל בערב הפתיחה ולמחרת אף בישל עבור 30 סועדים חוויית "ג'ורג' וג'ון" ממש כמו בארץ.

בין המנות שהוגשו טרטר מקרל בקרם היביסקוס, טרטר ראמפ-סטייק עם שיטאקי, איולי חמאה חומה ומח עצם, צלעות טלה בגריל פחמים ואורז תהדיג ועוד.