השף בנצי ארבל, שהוא אחד השמות החמים כיום בסצנת האוכל, פתח ממש עכשיו יחד עם המסעדן והבעלים של סילו-  ברנרדו בלחוביץ בר אוכל איטלקי- פרימו. את המסעדה יוביל השף בדגש על תוצרת חקלאית מקומית טרייה, מגוון בשרים ודגים טריים, פירות ים מובחרים וחיבור לחומרי גלם איכותיים הישר מאיטליה

"פרימו" תתמקד בפאן דיינינג ואלכוהול משובח במרכז החלל ממוקם לו טאבון איטלקי שמוציא מלא מאפים ופיצות, בתפריט יוגשו מנות לצד קוקטיילים איטלקיים קלאסיים וייחודיים, ובמקום יש חדר יינות מיקבי בוטיק מקומיים ואיטלקיים.

פרימו חולון (צילום: אמיר מנחם)
פרימו חולון (צילום: אמיר מנחם)

וידבסקי מביא איתו ניסיון ממטבחים רבים בארץ וביניהם סבסטיאן, סיטרה, רושפלד ונוספים, וגם ממדינות רבות באירופה שם ניהל את קבוצת המסעדות של המסעדן ארתור ירצ'ינסקי. בפרימו הוא מוציא מגוון של מנות מתוך מטבח פתוח המוקף בבר רחב ידיים,
התפריט יתבסס על תפריט עונתי בדגש על תוצרת חקלאית מקומית טרייה, מגוון בשרים ודגים טריים, פירות ים מובחרים וחיבור לחומרי גלם איכותיים הישר מאיטליה.
בין המנות: טרטר פילה בקר, זיתים מסיציליה וחלמון פריך, סינטה כבושה קלות, מח עצם, פקורינו רומנו, קלמרי בגריל פחמים, ארטישוק ירושלמי קונפי, סלסה ורדה, מנגולד בטאבון, מילוי גבינות, ציר תרד, פרמזן, שיפוד שקדי עגל, קרם שורש סלרי, דמי גלאס פורצ'יני, פיצה לימונה, בשמל, ארטישוק אלה רומנה, רוקולה, פרמזן, בודינו, קינוח פודינג איטלקי שובב ועוד.

את המקום עיצבה המעצבת שני רינג והוא שואב השראה מהסעודה האיטלקית ומסיבות הרחוב האיטלקיות. אלו באים לביטוי בעיצוב אקלקטי של החלל המשלב עבודות יד מוקפדות, ואווירה סקסית אלגנטית. 

שד׳ ירושלים 216, חולון, טלפון 035565955