מזה עשור שומרת טאיזו בקביעות על מקומה בין 3 המסעדות המבוקשות ביותר באתרי הזמנת המסעדות כאשר שף בן נריה המשיך להטביע את חותמו עם מסעדות נוספות שפתחה הקבוצה במהלך השנים: מיאזאקי וקפה טאיזו (שנפתחה בקורונה) יא-פאן (שנסגרה בשל המגפה) ומסעדתa  שנכנסה לאחרונה לרשימה המכובדת של Middle East & North Africa’s 50 Best Restaurants.

לרגל חגיגות העשור חזר בן נריה למחקר במטרה לפתוח צוהר והפעם למטבח האינדונזי. מדובר במטבח מרוחק ומסתורי, עשיר בטעמים שכמעט ואינו מוכר לסועד הישראלי.

לכבוד יום ההולדת ולמשך שלושה ערבים יוגש בטאיזו בין  6-8 במרץ  FIX MENU שירכיב ארוחה אינדונזית מלאה. החצר המקורה של המסעדה תעוצב מחדש בריהוט ישיבה נמוכה ותהפוך למספר ימים ל"טריטוריה" אינדונזית.  התפריט החדש יוגש בקולקציה חדשה של צלחות, קערות וכלי קרמיקה שעוצבו בשיתוף פעולה בין השף לסטודיו הקרמיקה  Material Girlz של שי ג'רסי ועדי טל. בשאר חללי המסעדה יוגש התפריט המלא בשילוב המנות האינדונזיות אותן ניתן יהיה להזמין א-לה קארט.
תפריט אינדונזי  התפריט הינו תפריט זוגי 460 לסועד 920 לזוג. חלק מהמנות אישיות וחלק זוגיות.

אינדונזיה בטאיזו  (צילום: אסף קרלה)
אינדונזיה בטאיזו (צילום: אסף קרלה)

 בין המנות:

  • טרטר דג דגי ים | פאף טפיוקה | ליים | צ'ילי מותסס | אוכמניות | קרם תירס | איולי |
  • טרטר בקר | שייטל | סמבאל אגוזי מלך | תמרינדי | חלמון מעושן | צנוניות אורגניות | פאו 
  • סלט שרימפס  | עשבים  | קריספי שאלוט  | תמרינדי | קרקר שרימפס  | ביצה רכה
  • באו טונה אדומה | לימון כבוש  |דלעת | סאמבל בלדו  | ביצה רכה
  • שרימפס קריסטל צלוי | קונג'י | חמאת צ'ילי | קציפת אורז | עלי פנדן | סלרי |
  • קורמה טלה | קרפ תחרה | ספייריבס | עלי קארי | חילבה | פלפל אורפלי | קרם קוקוס |
    מדובר במנה אינדונזית קלאסית עם השפעות הודיות ופקיסטניות.
  • שיפודי סאטיי | כורכום טרי | חמאת בוטנים | סויה אינדונזית מתוקה | עלי ואסאבי
    בטאיזו יוגש שיפוד הסאטיי באופן המסורתי: שיפוד במרינדה מתובלת, צלוי על גריל פחמים קטן ולצידו רוטב סמבל.
  • דניס פרפר | סמבל בזאק | קוקוס | בזיליקום | מקדמיה | צ'ילי | שומר | ג'ינג'ר |
    דג ששהה במרינדה אינדונזית (אגוזי מקדמיה, שאלוט, צ'ילי תאילנדי ראוראם, כפיר ליים, גאליגל) ומוכנס לבישול בטנדור הודי. בטן הדג ממולאת בעשבי תיבול ועטופה בעלה בננה ששומר על העסיסיות בעוד עור הדג חשוף לטנדור לקבלת קראסט. 
  • מנת קינוח: טארט דבש | אננס מותסס | קרם חמאה ויוגורט | פיננסייר |קראמבל מקדמיה | ליים | תותים |
    הקינוח מוגש עם תה אוריינטל ביוטי ,אולונג טרופי

.להזמנות:  03-522-5005 // אונטופו