מירדן ליפו- חומוס אל קלחה

געגועים למסורת המשפחתית ורצון עז לגילוי השורשים הקולינריים שלו, הובילו את זיזו לפתוח מקום שבו מגישים בדיוק את מה שאכלו במשפחה הירדנית שלו מזה דורות. חומוס אבל, לא מה שחשבתם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אל קלחה
אל קלחה | צילום: אסנת גואטה
2
גלריה

אחמד חט'ב, או זיזו כפי שכולם קוראים לו, הוא בן למשפחה יפואית ותיקה מאוד. לסבא, תאופיק דרוויש אל קלחה, היתה מסעדת חומוס ביפו עוד בתקופת השלטון הבריטי. ב-48' חלקים גדולים מאוד מהמשפחה נפוצו לכל עבר ורובם מצאו את מקומם בירדן. עם השנים הבנים והנכדים המשיכו לעסוק באוכל ויש להם רשת מסעדות חומוס מצליחה בירדן תחת השם AL KALHA.

אל קלחה
אל קלחה | צילום: אסנת גואטה

תגיות:
חומוס
/
המלצות מעריב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף