קרואסון בוקר עם גבינה לבנה, ביצה מקושקשת ואבוקדו

החומרים:

  • חבילת גבינה לבנה 5% תנובה
  • 2 קרואסונים חמאה
  • 4 ביצים
  • חמאה
  • אבוקדו
  • 100 גרם עלי רוקט

אופן ההכנה:

  1. חותכים ופותחים את הקרואסונים לשניים. צורבים קלות כל צד עם מעט חמאה על מחבת או בתנור עד לקבלת צבע מעט שחום וקריספי.
  2. טורפים את הביצים ומבשלים במחבת עם מעט חמאה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מקושקשת רכה ונימוחה. חשוב להוריד מהאש עוד לפני שהביצה עשויה כדי לא להגיע לבישול יתר.
  3. מורחים בנדיבות גבינה לבנה על הקרואסון, מסדרים אבוקדו חתוך, מקושקשת רכה ועלי רוקט.
  4. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות וסוגרים בחצי הקרואסון השני.

בתיאבון! 

הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה