מרכיבים:
חבילת פסטה בצורה שאוהבים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קפוא
3/4 מיכל שמנת מתוקה
6 כפות רסק עגבניות (קופסא גדולה)
כף וחצי פפריקה מתוקה
כפית מלח
רבע כפית פלפל חריף 
2 כפות מי פסטה 
פרמז׳ן

אופן ההכנה:
1. נחמם את השמן בסיר רחב. 
2. נוסיף פנימה תוך כדי ערבוב את הפפריקה המתוקה, המלח, הפלפל ושיני השום. 
3. נוסיף את רסק העגבניות ונערבב. 
4. נוסיף שמנת מתוקה, נביא לרתיחה ונכבה את האש. 
5. נבשל את הפסטה עד המידה הרצויה. 
6. כשהפסטה מוכנה ניקח ממנה 2 כפות של מים ונוסיף אל הרוטב. 
7. נחמם את הרוטב על להבה נמוכה.
8. נסנן את הפסטה. 
9. נוסיף אל הרוטב מעט פרמז׳ן ונערבב. 
10. נוסיף את הפסטה אל תוך הרוטב ונבחוש עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב. 
11. נגיש לצד פרמז׳ן וצ׳ילי גרוס. 
בתיאבון!

פסטה רוזה חלומית (צילום: ליאל עזור)
פסטה רוזה חלומית (צילום: ליאל עזור)