הילדים בררנים באוכל בחופש הגדול? מצאנו את הפתרון המושלם

רום יריב, רק בן 23, הקים את מיזם HOMEMADE המציע מנוי ארוחות צהריים עד הבית. החופש הוא דווקא הזדמנות מצוינת לדבריו לפתוח את הילדים לטעמים חדשים. אז ביקשנו ממנו כמה טיפים ומתכונים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רום יריב מייסד מיזם HomeMade
רום יריב מייסד מיזם HomeMade | צילום: עוז אוחיון
5
גלריה
HomeMade ארוחות צהריים עד הבית
HomeMade ארוחות צהריים עד הבית | צילום: עוז אוחיון
שניצל אורז ושעועית ירוקה HomeMade
שניצל אורז ושעועית ירוקה HomeMade | צילום: עוז אוחיון

"לדעתי, הטעות הגדולה ביותר היא להיכנע לבררנות ולתת לילד כל יום רק שניצל וסושי. אלו לא החיים האמיתיים, ועדיף לנצח בטווח הארוך, ולהרגיל אותו לתזונה נכונה. רק אם בבית יהיה מגוון רחב, לאט לאט, הוא יתחיל לאהוב. הילד אוכל רק שניצל וקציצות? נסו לשלב במתכון ירקות טחונים כמו קישואים ובטטה. מסכים רק לספגטי בולונז? מצוין. נסו להכין את זה גם עם ניוקי".

ספגטי בולונז של HomeMade
ספגטי בולונז של HomeMade | צילום: עוז אוחיון
מנת ניוקי ״סופר מריו״ המפורסמת של HomeMade
מנת ניוקי ״סופר מריו״ המפורסמת של HomeMade | צילום: עוז אוחיון
תגיות:
מתכונים
/
אוכל
/
החופש הגדול
/
ילדים ונוער
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף