המתכון המנצח של תנובה: מאפה כרובית ומוצרלה

החומרים:
2 כוסות (280 גרם) פתיתי כרובית "סנפרוסט"
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
1 גביע קוטג' "תנובה"
1 ביצה
¾ כוס קמח תופח
100 גרם פתיתי גבינת מוצרלה או "עמק"


אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל־200 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (נוח לחלץ את המאפה מתבנית סיליקון).
  2. שמים בקערה את כל המרכיבים למעט 3 כפות פתיתי מוצרלה או "עמק", ומערבבים לעיסה אחידה. מעבירים את העיסה לתבניות המאפינס, עד ¾ גובה התבנית.
  3. זורים מעל את יתרת פתיתי המוצרלה או ה"עמק" ואופים כ־35 דקות, עד שהמאפים תופחים ומשחימים.
  4. כעבור 10 דקות מחלצים מהתבנית ומגישים.