פאמפקין ספייס לאטה, המרכיבים (ל–2 כוסות):

  • 50 גרם דלעת
  • 2 כוסות חלב תנובה (ניתן להשתמש בתחליף צמחי)
  • 1 כפית דבש
  • ⅓ כפית קינמון
  • ⅓ כפית ג'ינג'ר טחון
  • ⅓ כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית וניל
  • 2 כפיות קפה נמס או מגורען (מהסוג שאוהבים)
  • 2 כפות מים רותחים

אופן ההכנה:

  • מקלפים את הדלעת ופורסים לקוביות.
  • מעבירים לכלי חסין לחום, מכסים בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל 8־10 דקות או עד ריכוך.
  • מועכים את הדלעת במזלג, עד לקבלת מחית חלקה.
  • מכניסים לסיר את החלב, התבלינים ו־3 כפות ממחית הדלעת. מחממים על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומערבבים.
  • שופכים את בלילת החלב החמה לכוס ומקציפים במקצף ידני.
  • ממיסים את הקפה הנמס ב־2 כפות מים רותחים. שופכים את הקפה לכוס עם החלב.
  • מפזרים מעל מעט קינמון ומגישים.