הכנתי עבורכם את המתכון שסביר להניח שתכינו הכי הרבה בפסח. כזה שהילדים יבקשו לכל ארוחת בוקר ואולי גם לערב. פתות עם מוצרלה, ללא גלוטן. התחליף המושלם למי שכבר נמאס לו ממלוואח דפי אורז. 

פתות לפסח  (צילום: לירון ספיר)
פתות לפסח (צילום: לירון ספיר)

מצרכים:
2 דפי אורז גזורים לריבועים
2 ביצים
1/4 כוס מוצרלה 

אופן ההכנה:
1. נטגן קלות את דפי האורז במחבת. 
2. בקערה נערבב את הביצים יחד עם המוצרלה.
3. נשפוך את דפי האורז. 
4. נערבב עד לרמת עשייה שאוהבים ונעביר לקערה. 

למתכונים נוספים של לירון ספיר