עוגת פרג בחושה ללא גלוטן עם גנאש קפה

החומרים (לתבנית אינגליש קייק):
2 ביצים
¾ כוס סוכר
½ מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
1 כפית תמצית וניל
¼ כפית קינמון
קורט מלח
1 כוס (65 גרם) פרג טחון
½ כוס (35 גרם) שקדים טחונים
½ כפית אבקת אפייה
לציפוי:
50 גרם שוקולד לבן
1 כפית אבקת קפה נמס
3 כפות שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"

אופן ההכנה:
טורפים בקערה ביצים. מוסיפים סוכר, שמנת, וניל, קינמון ומלח וטורפים לבלילה אחידה ואוורירית. מוסיפים פרג, שקדים ואבקת אפייה וטורפים.
מחממים תנור ל־180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ־40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי (אם פני העוגה משחימים לפני תום האפייה, מנמיכים את חום התנור ל־160). משאירים את העוגה בתנור כבוי סגור עוד 10 דקות, מוציאים ומצננים.
ממיסים שוקולד, שמנת וקפה במיקרוגל למשך 30 שניות. מערבבים וממיסים 30 שניות נוספות. מערבבים לקרם חלק. יוצקים על העוגה ומגישים.
בתיאבון!