סיפור אהבה מאז 1964
ממרח אגוזי הלוז והקקאו האייקוני, נולד בשנת 1964 כחנות מאפים בעיירה אלבה שבמחוז פיימונטה, איטליה. זו גם תחילתה של חברת פררו, היצרנית של נוטלה. מאז הפך הממרח לאחד מהמוצרים האהובים ביותר ברחבי העולם, וכיום ניתן למצוא את אותו ביותר מ-170 מדינות, לצד מוצרים נוספים בהשראת טעמו הייחודי, כמו נוטלה בי-רדי (Nutella B-Ready), נוטלה אנד גו! (!Nutella and GO) ונוטלה ביסקוויט (Nutella Biscuits). בשנת 2024, חגגה נוטלה 60 שנות הנאה, יצירתיות וחדשנות שהביאו חיוכים למיליונים.
קבוצת פררו הפכה לאחת מחברות המזון המתוק הארוז הגדולות בעולם, עם מותגים פופולריים כמו נוטלה, קינדר, טיק טק ופררו רושה. היא מעסיקה למעלה מ-47,000 עובדים ב-11 מפעלים של פררו ברחבי העולם ומנוהלת על ידי הדור השלישי. החברה שומרת על מסורת של מצוינות, מחויבות לסביבה ואחריות כלפי הקהילות בהן היא פועלת, ושמה דגש על איכות בלתי מתפשרת, בחירת רכיבים מוקפדת ותשוקה אמיתית בכל שלב בתהליך הייצור.
המתכון שלפניכם זכה בתחרות נוטלה bake - תחרות המתכונים של נוטלה, שנערכה ב-2021, קצת לפני שעוגיות הנוטלה המפורסמות הגיעו לישראל. במהלך חמש השנים האחרונות יוצרו יותר מ-7 מיליארד עוגיות נוטלה במפעל פררו באיטליה והגיעו ליותר מ-40 מדינות.