רשת "סלון יווני" טברנת של השף גיא פרץ, יוצאת עם פסטיבל האוזו הגדול ביותר בישראל, שכולל מעל 70 סוגי אוזו ותפריט יווני חדש על טהרת הדגים הטריים והגבינות המשובחות ומיובאות מיוון בסניף התל אביבי ועל טהרת הבשר בסניף של אשדוד.

במסגרת פסטיבל האוזו של רשת סלון יווני, יקבל כל אורח בכניסה צ'ייסר של אוזו על חשבון המסעדה ויוגש תפריט של מנות מובחרות לצד משקה אוזו יווני, מבין 70 הסוגים שמוגשים במסעדה, כיאה למסורת היוונית ובהתאם לפרשנות של השף גיא פרץ.

םסטיבל אוזו סלון יווני (צילום: בועז לביא)
םסטיבל אוזו סלון יווני (צילום: בועז לביא)

 בין המנות שיוגשו : מבחר מאזטים משובחים ומנות על טהרת הדגים הנאים: גבארוס דגיגונים מטוגנים קריספיים ברוטב שיפקה לימון, סרדינים כבושים צלפים, לימון ובצלים קצוצים, הרינג שמאלץ בצל קצוץ וצ'ילי, סשימי ים תיכון פלחי עגבנייה, מוסר ים פרוס, קריספי פיתה יוונית, לבנה, צנוניות, לימון כבוש ושמן זית טונה סלוניקי סלט עלים, שקדים, אגוזים ולבאנה ברוטב הדרים וכוסברה, קרפצ'יו דגים יווני נתחי מוסר ים, הדרים, דבש, שומשום שחור, צ'ילי ושמן זית, סביצ'ה פיראוס קוביות מוסר ים, כוסברה, צ’ילי, לצד ממרח טירוקפטרי פיקנטי, Sashimi Greek  נתחי מוסר ים, סלמון וטונה אדומה על קרח גרוס, רוטב הדרים יווני, סיגר של לוקוס לב חסה, זר כוסברה, טחינה ואריסה, רוטב צ’ילי הדרים וכוסברה. במנות העיקריות: חרב סובלאקי דגים קוביות מוסר ים וירקות גריל על פיתה יוונית, פילה לברק על משוויה, קלמטה, שקדים ולימונים כבושים, פילה לוקוס בגריל תרד טורקי, חמאת לימון, שקדים וצ’ילי, לברק שלם על פחמים/מטוגן לצד מוקפץ ירוקים בשמן זית, פילה מוסר ים "סלוניקי סטייל" שום, שמן זית, קלמטה, עגבניות, שמנת וצלפים, גירוס דגים נתחי לוקוס ומוסר ים, סובלאקי סלמון בגריל על תבשיל ירוקים יווני, שקדים קלויים וצזיקי.

סלון יווני – טברנת שף בתל אביב ובאשדוד, ראשון-חמישי משעה 18:00 עד אחרון הלקוחות. יום שישי פתוח בין השעות 12-16. במלון ווסט ת"א, הרצל רוזנבלום 12, ובמלון ווסט אשדוד, הטיילת 21, טל': 050-7740025 https://salonyevani.co.il/