בדרך לטקסס עוצרים בגבעתיים

הדיינר “פריז טקסס” הוא אולי הפינה הכי כיפית וטעימה להיות בה היום בגבעתיים. לצד המבורגרים ותוספות מושחתות, בעינינו מככב דווקא כריך העוף המטוגן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
“פריז טקסס”
“פריז טקסס” | צילום: אנטולי קרינצקי
2
גלריה

זה לא רק האוכל המעולה שתיכף אספר לכם עליו - אוכל מעולה יש בעוד מקומות. זה משהו באווירה בתוך הבר, באנרגיות הכיפיות שיש לאנשים שעובדים שם, במטבח החשוף שעושה לך חשק לבהות בו שעות ולראות את כולם בפעולה. זה הבר שיש בו גם אינטימיות, אבל גם זווית ראייה לכל מה שקורה. וכן, זה האוכל הטעים. טעים שם ממש.

איזה כריך!
איזה כריך! | צילום: גיל אבירם
תגיות:
המבורגר
/
ביקורת מסעדות
/
גבעתיים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף