תחנת סמים שפעלה מתחת לאפם של תושבי פתח תקווה נחשפה אמש בתום פעילות מבצעית יזומה של בלשי המשטרה. בסיומה, נעצר חשוד כמפעיל התחנה והובל לחקירה שבסיומה נכלא. היום יובא החשוד לבית משפט השלום בעיר, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בחשד לעבירות של סחר בסמים, אחזקה והפצה של סמים.
במהלך השבועות האחרונים, ניהלה משטרת פתח תקווה חקירה סמויה, בסיומה פשטו הבלשים על דירה בעיר, ערכו חיפוש ואיתרו סמים מסוג קוקאין וקטמין שלא לצריכה עצמית, וכן סכומי כסף גדולים. המחזיק בדירה, החשוד בסחר בסמים, נעצר כאמור לחקירה.
מדובר בפעילות במסגרת המאבק שמנהלת משטרת ישראל בנגע הסמים, בדגש על גידול וסחר, המסכן את שלום הציבור. בתום החיפוש הועברו הסמים למעבדות של משטרת ישראל להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של המשטרה. בכוונת לבקש את הארכת מעצרו בהתאם לצורכי החקיּרה וממצאיה.