הותר לפרסום: רס"ם במיל' עקיבא יסינסקי נפל בקרב בעזה

עקיבא יסינסקי, בן 35 מרמת גן, נפל בקרב במרכז רצועת עזה. יסינסקי הוא אחד מתשעה לוחמים שנהרגו אתמול בפיצוץ משאית מלאה בחומרי נפץ

משה כהן צילום: מעריב אונליין
רס"ם (במיל') עקיבא יסינסקי ז"ל
רס"ם (במיל') עקיבא יסינסקי ז"ל | צילום: דובר צה"ל

תשעה לוחמים נהרגו אתמול ברצועת עזה בפיצוץ משאית שהייתה מלאה בחומרי נפץ - כך הותר היום (שלישי) לפרסום. הלוחמים נהרגו מפיצוץ חומר הנפץ במחנה הפליטים אל-בורייג' שבמרכז רצועת עזה.

בין הנופלים גם בין העיר רמת גן, רס״ם במיל׳ עקיבא יסינסקי. עקיבא, בן 35, עלה ארצה מאוקרינה והותיר אחריו אישה, שני הורים ואחות.

אולגה אישתו סיפרה בבכי: "עשר שנים אנחנו נשואים. באוקטובר הוא סיים את התואר כמהנדס מכונות. אתמול דיברתי איתו בפעם האחרונה והוא נשמע טוב. הוא לא נתן לנו לדאוג, לא נתן לנו להרגיש פחד. הוא שמר על מצוות, היה חשוב לו שהוא גר במדינה יהודית. אמר שכל המדינה שלנו. הוא הגיע רק פעמיים הביתה לחופשה ליום אחד. שהתחילו לשחרר מילואים אמר שהוא לא רוצה להשתחרר וחייבים לסיים את המשימה בעזה בשביל המדינה. הוא אמר עשינו עבודה גדולה, אסור להפסיק עכשיו".

חברה של המשפחה סיפרה בעצב: "מדובר בגיבור ישראל. הוא מעל 20 שנה בארץ התגייס להנדסה קרבית היה נציג של ישראל שהשתתף במשלחות של עולים, התנדב רבות עזר רבות לאנשים. תרם לחברה בכל".

תגיות:
רמת גן
/
חללי צה"ל
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף