קרפור ישראל פתחה סניף מרקט ברמת גן

קרפור ישראל מרחיבה את פריסת הסניפים הארצית ומשיקה לראשונה סניף חדש ברמת גן שיפעל במתכונת מרקט. הסניף החדש, נפתח ברחוב הרצל 75 בשכונת אואזיס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
משנה למנכ"ל קרפור מיכאל לובושיץ, יו"ר ועד העובדים אייל אלי ומנהלת הסניף אנגלה אינדיקטור
משנה למנכ"ל קרפור מיכאל לובושיץ, יו"ר ועד העובדים אייל אלי ומנהלת הסניף אנגלה אינדיקטור | צילום: באדיבות קרפור

סניף שני לענקית המזון קרפור ברמת גן. קרפור ישראל פתחה השבוע סניף חדש ברמת גן שיפעל במתכונת מרקט. הסניף החדש, נפתח אתמול (שלישי) ברחוב הרצל 75 בשכונת אואזיס בעיר.

סניף זה הוא הסניף השני ברמת גן (בשכונת רמת אפעל), ובדומה לסניפים שהושקו מוקדם יותר השנה, תוכנן על ידי קרפור והוקם לפי הקונספט של הרשת תוך עמידה בסטנדרטים הבינלאומיים שלה. בסניף החדש, ניתן יהיה למצוא מאפיה צרפתית איכותית, מחלקת ירקות ופירות מובחרים, קצבייה משובחת ומגוון דגים טריים ארוזים.

מיכאל לובושיץ משנה למנכ"ל קרפור ישראל: "הרשת ממשיכה בתכנית העבודה שלה ובדגש על המשך צמיחה והתרחבות משמעותית של הסניפים ברחבי הארץ ופותחת את הסניף השני בעיר רמת גן. מתוך כך, ממשיכה קרפור להתרחב באזורים נוספים וחדשים ומציעה לקהל הלקוחות חווית קניה אירופאית, במחירים אטרקטיביים וכמובן, את מוצרי קרפור האיכותיים והמשתלמים".

תגיות:
רמת גן
/
קרפור
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף