פצועים באירוע ירי בתל אביב

שלושה פצועים באורח בינוני עד קשה באירוע ירי שאירע הערב בפינת הרחובות דיזנגוף ובן גוריון

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זירת הפיגוע בדיזנגוף
זירת הפיגוע בדיזנגוף | צילום: דוברות מד"א

מגן דויד אדום דיווח הערב (חמישי) על פצועים מירי ברחוב דיזינגוף בתל אביב.

חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים איכילוב שלושה פצועים, גברים בשנות העשרים, בהם: 1 במצב אנוש מחוסר הכרה, 1 במצב קשה והשלישי במצב בינוני".

חובש בכיר מיחידת האופנועים של מד"א ערן נדלר סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי 2 פצועים שוכבים על המדרכה כשאחד מהם מחוסר הכרה. מיד התחלתי להעניק להם טיפול רפואי כשמקביל התקבל דיווח על פצוע נוסף באחד מבתי העסק הסמוכים. יחד עם כוחות גדולים של מד"א שהגיעו במהירות למקום הענקנו לשלושת הפצועים טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם במהירות לבית החולים כשמצבו של 1 אנוש, 1 קשה ו-1 קל".

דוברות המשטרה: "לפני זמן קצר התקבלו דיווחים במשטרה על ירי לעבר אדם ברחוב דיזנגוף בתל אביב. המשטרה בודקת חשד ראשוני לאירוע פח"ע. חשוד שירה לעבר הולך רגל. החשוד נוטרל על ידי  שוטרים".

תגיות:
פיגוע
/
תל אביב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף