המפגינים נגד הממשלה דורשים שימציאו להם איומים חדשים

מוחים רבים מודאגים מכך שכמות ההפחדות כבר לא מספיקה. ההפחדה שישראל תהיה דיקטטורה כמו בזמן הנאצים כבר לא מרשימה כל כך. "מה יש לכם?", שואלים מפגינים רבים, "מדוע אנשי הפרסום והמצאות המילים שלכם נרדמים"?

מאיר עוזיאל צילום: אריק סולטן
המחאה נגד הרפורמה המשפטית. ללא קרדיט | צילום: ללא קרדיט

גיאולוגים הזהירו שאם עילת הסבירות תעבור, יופיע בסוף החודש הר געש יורק לבה בין תל אביב ורמת השרון, כי השכבות הטקטוניות שמתחת לקרום כדור הארץ יזוזו בלי פיקוח.

ומה אני יכול לומר לה, לזאת שלא תתגייס איתך השבוע? ולא בשבוע הבא. ולא בעוד שנה. הם אומרים שהיא תלד ילדים לישראל. וזה השירות שלה, בעזרת האל. ופתאום באה לי הברקה, יותר עצובה מאשר מצחיקה: אולי כדאי להנהיג סידור חדש: אלו שלא מתגייסות (ולא מתגייסים) ולא עושות (ולא עושים) כלום עכשיו, תטפלנה בבוא העת, למען האומה, בילדים של אלו שהיום סוחבות את כל העול על הגב.

תגיות:
מחאה
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף