הפנטזיה הייתה לבקר במיאמי של הווליוד, המציאות הייתה עגומה יותר

בקצה של כל מחשבה חיובית נוחתת עליי בדרך כלל מציאות עגומה: וכך, במקום הפנטזיה על ים, אוכל נהדר ומוזיקה בוערת במיאמי קיבלתי חום מהגיהינום, תנינים ושיעולים

חיים אתגר צילום: בני בכך
חיים אתגר במהלך עבודתו בארה"ב
חיים אתגר במהלך עבודתו בארה"ב | צילום: צילום פרטי

בסרטי קולנוע, העיר מיאמי בארצות הברית נראית תוססת, חריגה. חצי גן עדן. זה הקצב הלטיני וגם השחקן וויל סמית, שלפני הסטירה המצלצלת באוסקר מכר לי את התחושה שמדובר במקום סופר־שמח ושווה.

מי שקורא את הטורים שלי יודע שבקצה של כל מחשבה חיובית נוחתת עליי בדרך כלל מציאות עגומה. גם הפעם. נכון, כל מה שאמרו על מיאמי מדויק, בהיבט של האנשים, המוזיקה והכיף. אבל יש גם כמה חסרונות. נתחיל עם זה שחם פה מוות. גיהינום. מזג אוויר איום ונורא, שאוכל לתאר אותו כמו מישהו שרודף אחריך עם פן שפועל על מקסימום חום ובמקביל מתיז משפריצר מים חמים על פניך וגופך שלא מתאדים. לח ושורף. השמש נותנת בראש ומזיעים נון סטופ.

תגיות:
ארצות הברית
/
מיאמי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף