העליות החריגות ביוקר המחיה: מי אשם ואיך נוכל להתמודד עם זה?

לא המגזר העסקי בישראל הוא האחראי העיקרי לעלייה הצפויה במחיריהם של שלל מוצרים וליוקר המחיה, אלא דווקא מדיניות הממשלה שזקוקה לבחינה חוזרת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זוג עובר על החשבונות
זוג עובר על החשבונות | צילום: אינגאימג

בין אוקטובר 2020 לספטמבר 2021 עלו מחירי הדלק ב־107%, מוצרי המזון ב־23%, הסוכר ב־43% והחיטה ב־33%. מעבר לכך, כולנו מודעים לעובדה שמחירי התובלה הימית עלו דרמטית. הובלת מכולה מסין לישראל, שעלתה בעבר 2,000 דולר, עולה כיום 18 אלף דולר.

בימים אלה, במסגרת יוזמת משרד האוצר עצמו, נחווה העלאת מחירים שהם תוצאה ישירה מהטלת מסים חדשים בישראל. כלים חד־פעמיים מפלסטיק יכפילו מחיריהם, מחירי המשקאות הממותקים יעלו, יעלה גם מחיר הגז המשמש לבישול, יעלה המכס על יבוא מלגזות שהן מכשירי עבודה, יוטל מס קנייה על טרקטור משא ויוטל מס קנייה על שמנים ממיסים לרכב. כל אלו יגררו תנופה מחודשת של העלאת מחירים לצרכן ואף למגזר העסקי.

תגיות:
תקציב המדינה
/
יוקר המחיה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף