נתניהו מעדיף להזהיר אותנו מ"מצב חירום" במקום למנוע אותו

אם באמת ובתמים סבור רה"מ ששיתופה של הרשימה המשותפת בממשלה מהווה סכנה, הגיע הזמן שיקום ויעשה מעשה, ויפרוש מהפוליטיקה כדי למנוע אותה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו, בני גנץ
בנימין נתניהו, בני גנץ | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

ומאז, המערכת הפוליטית כמרקחה. בכירי הליכוד תוקפים עם דף המסרים שהגיע מבלפור, ואילו בשמאל ישנה דריכות ואופטימיות, לצד קריאה לחיזוק בני גנץ, לקראת מה שנראה כהכרעה דרמטית שהולכת ליפול בימים הקרובים.

רגע לפני תחילתו של שבוע חדש וסוער, פרסם נתניהו סרטון חדש, שבו קרא לגבי אשכנזי ומשה יעלון להזהיר את גנץ מפני הקמת ממשלה צרה בתמיכת המפלגה הערבית, כאשר במקביל הודיעה הליכוד על כינוס חירום שיתקיים בגני התערוכה בתל אביב. מנגד, בכחול-לבן דואגים להעלות את מפלס הלחץ של משפחת נתניהו באמצעות שורה של ציוצים בטוויטר, בהם יש יותר מרמז על כוונה לקבל הכרעה בסוגייה, שעלולה להוביל בהמשך לפינויה של משפחת נתניהו מהבית בבלפור.

עודה. מצב החירום קשור יותר לבית בבלפור מאשר אליו. צילום: J STREET
עודה. מצב החירום קשור יותר לבית בבלפור מאשר אליו. צילום: J STREET | עודה. מצב החירום קשור יותר לבית בבלפור מאשר אליו. צילום: J STREET

כשמסתכלים מהצד על מבול המסרים של נתניהו, נראה שהוא חושב ששכחנו שמי ששיתף פעולה עם הרשימה המשותפת היה הוא בעצמו, בהצבעה הקריטית על פיזור הכנסת שהובילה לסיבוב השני בבחירות ספטמבר.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
בני גנץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף